Otáčky motoru
Teď přes zimu jsem moc nejezdil tak jsem měl baterii odpojenou ale ted když jí připojím a nastartuju tak nepadnou oráčky a motor řve jak blázen ale stačí baterii odpojit a znova připojit a nastartovat pak je už vše ok.Někdy se stává že celý postup musím opakovat třeba 2x. :
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
Podle mě to vypadá na zatuhlý krokový motorek který ovládá volnoběh.Zkus ho prostříknout nějakým prostředkem.
No abych pravdu řekl moc se v tom ještě nevyznám nemám Tipo tak dlouho abych věděl co a kde je krokový motorek.
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
1 dotaz: v jakých místech ho mám hledat
2 doatz:pokud je u vstřikovací jednotky jestli musím sundat celý kryt i s vzduchovým filtrem.Poradtě předem děkuji
podivej se TADYtak dneska jsem hledal ten krokový moturek a nenašel jsem ho abych ho přostříkl přípravkem asi je fakt zaseklej
1 dotaz: v jakých místech ho mám hledat
2 doatz:pokud je u vstřikovací jednotky jestli musím sundat celý kryt i s vzduchovým filtrem.Poradtě předem děkuji
Je tam zobrazeno vstrikovani s popisem.
Tak to snad z tech fotek jde poznat, ze musis sundat ten cerny hrnec s filtrem a odsroubovat ten krokomotor ze vstriku.už zhruba chápu ale nepíšeš jestli se k tomu krokomoturku dostanu aniž bych musel sundat selý dekl i s vzduch.filtrem :
Tak to snad z tech fotek jde poznat, ze musis sundat ten cerny hrnec s filtrem a odsroubovat ten krokomotor ze vstriku.už zhruba chápu ale nepíšeš jestli se k tomu krokomoturku dostanu aniž bych musel sundat selý dekl i s vzduch.filtrem :
Jasan díky moc už jsem ho našel,ale sám se do toho asi nepustím
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955