Senzor teploty motoru.
Pokud to půjde prosil bych foto na email : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
Dík!
Tipo 1.4 ie DGT.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- vilímek petr
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
- vilímek petr
Tipo 1.4 ie DGT.
Dneska jsem si nechal vyměnit čidlo teploty motoru,krokový motorek jsem celej rozebral,vyčistil a zkontroloval.
A opět!
Těšil jsem se jak poprvé si moje studené Tipo udrží otáčky a krokomotorek se ani nepootočil...už jsem pomalu v koncích.
Tipo 1.4 ie DGT.
- samozrejme, ze cidlo teploty je na to sacim potrubi!! A vis proc? Protoze teplota motoru se vzdy urcuje z teploty chladici kapaliny, ktera proudi v hlave motoru a ta take proudi tim vyhrivanym sacim potrubi, proto je tam cidlo teploty!
mk-tec: to zepredu vede na budik palubky
Tipo 1.4 i.e. r.v.90,
najeto cca 200 tis.
Tipo 1.4 ie DGT.
- vilímek petr
Tipo 1.4 i.e. r.v.90,
najeto cca 200 tis.
jumpman01: taky gratulace! nekdy holt takovy banality dokazou potrapit...
Jojo dík,bylo to štěstí,byla to předposlední možnost, potom už zbývala jen řídící jednotka.........a to už je trochu drahá sranda.
Tipo 1.4 ie DGT.
No hlavně že jsi na to přišel a bude jenom jezdit tipátko,taky jsem si s ním užil už svoje a zatím nekašle a jezdí.
No jo, jsou to naši dědečci a ty už občas holt pozlobí,ale jestli je ten Tvůj vitální, tak jen GRATULUJU!!!
Tipo 1.4 ie DGT.
- vilímek petr
Auto je v celkém dobrém stavu,mechanicky v pohodě ale vžy trochu zlobí elektrika a různé čidla.Hold je to fiat
To já když jsem hledal tu mojí OBR závadu, tak jsem všechno promazal a vyčistil,tak snad budu mít chvíli pokoj.Teď se budu šťourat v maličkostech...
Tipo 1.4 ie DGT.