Někdy nestartuje, jen jednou otočí motorem :(

Více
17 roků 7 měsíců zpět #1 od havja
Dobrý den lidi, mám TIPO 1.6 vstřikování (rv93). Mám takový jeden problémek, no možná skoro problém... Normálně, vše je v pořádku, chytá za studena, za tepla... Ale občas (už se mně to stalo 3x během měsíce), prostě od někud přijedu, chcípnu. Po chvíli chci nastartovat, jenže motor udělá jen jednu otáčku a konec, nenastartuje... Zkouším znova a vždy jen jedna otáčka a konec... Když to roztlačím, chytne okamžitě, chcípnu, zkusím nastartovat a motor normálně nastartuje... Jenže největší problém je, že to udělá jen někdy, většinou to chytá v pohodě... NECHÁPU!!! HELP! :( Baterka je dobrá!!!

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #2 od scherer012
pozri si ukostrenie
takisto zberače na kotve štartéra a uhlíky :roll:
daj potom vedieť

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 7 měsíců zpět #3 od temprař
jj. jak napísal scherer012. bude to asi to ukostření anebo ten startér - komutátor anebo kartáče. Vidím to na špatný komutátor který bude vydřený na mikanit - mezilamelová izolace anebo tzy kartáče toho startéru...Tímto vzniká malý dotek a malý přenos proudu....

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
17 roků 7 měsíců zpět #4 od stiglitz
Já mám přesně ten samej problém a když podržím klíček - vím že to je prasečina - tak se převalí a točí zas normálně. Kostrama to není. Jen teplej motor.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #5 od havja
Ahoj, vím že už je to delší dobu, ale nakonec vše opraveno... Rozebral jsem kompletně startér, všechno pořádně pročistil, ošmirgloval, prostříkal kontoxem a vratil zpět... Pak ejhle vše fungovalo jak mělo...

Díky za rady hoši :)

Vygenerováno za 0.315 sekund