jak docílit aby sřílel z výfuku oheň?

Více
17 roků 6 měsíců zpět #1 od geeny666
jak docílit aby sřílel z výfuku oheň ve vysokých otáčkách? je to trubka od motoru až do zadu? nebo je vtom nějaký háček? může to každý motor nebo jen s turbem? děkuji za odpovědi :lol:

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #2 od MagicMisel

jak docílit aby sřílel z výfuku oheň ve vysokých otáčkách? je to trubka od motoru až do zadu? nebo je vtom nějaký háček? může to každý motor nebo jen s turbem? děkuji za odpovědi :lol:

Dělá to nespálený benzín který se zapálí až ve výfuku=rana a ohen!

bmw 530i V8 www.ms-auto.cz

• TripleX
17 roků 6 měsíců zpět #3 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Mala dierka
Auto musi mat dostatok benzinu teda velmi dobry prisun paliva musia byt velmi dobre tlaky. Mne sa to podarilo na MB-ecke malou vinou a tou bola uplne mrnata dierka na vyfuku. Mam tam vysoke tlaky a pretriskovany karburator a elektronicke zapalovanie s bezkontaktnymi sviecami BRISK. Na aute je nahodene sportovy vyfuk ktore ma velky tlmic prakticky s volnym priebehom. Na tlmici sa spravila mala dierka a pri prudkom akcelerovani a naslednom podradeni a prudkom vypusteni plynu auto vzdy strelilo a z vyfuku vysiel krasny modry plamen. Po jednom zasahu zvarackov a po jednom bodnuti tejto malej dierky bolo po plamenomete v mojej MB-ecke :D

Více
17 roků 6 měsíců zpět #4 od mt-tuning
tym menej bolestnejsim sposobom ako to docielit je si kupit hracku, ktora sa vola ,,firedragon,, alebo flame thrower.. v cechach to ma firma maxipervers. je to vlastne riadiaca jednotka, vypinac a obycajna sviecka navarena vo vyfukovom systeme pred zadnym tlmicom.

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 6 měsíců zpět #5 od jirkaR
:D :D

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 6 měsíců zpět #6 od scoty-granturismo
MT-TUNING

je fakt odbornik a pači sa mi aj jeho tipko

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
17 roků 6 měsíců zpět #7 od tommy
a nepřipadaji vam takovehle věci,trochu ujety? :driver:

1.6ie 93"

Více
17 roků 6 měsíců zpět #8 od Honza
no nevím- správně naladěnej atmosférickej motor by neměl dělat nic- při puštění ani při přidání plynu - např. mě na coupe , když se jede kudla při přeřazení vyletí z vejfuku jen malej černej obláček

to že to střelí do vejfuku znamená- špatnej předstih
špatný svíce, nebo jejich vzdálenost elektrod, případně velmi bohatá směs- lze toho docílit i u obyčejný škodovky s "lepšímů výfukem" pokud zapomeneš na sytič...

hodně přeplnovaných aut má v serii ve výfuku namontovaný takzvaný zhášeč plamene, pokud se udělá řádnej vejfuk,a namontuje otevřenej BOV tak u seriovýho motoru to je nepravděpodobný (malý dávky paliva..), u lehce upravenýho taky (pokud není zprasenej chip, a nejsou dnaý neůměrný dávky úpaliva..)- i když tu a tam se nějakej lyšák může objevit...

abych řek pravdu- na atmosférickým, dobře udělaným motoru jsem plameny z vejfuku neviděl - mluvím o motorech Š favorit/fabia s výkonem kolem 130-150PS a karburátory weber 40/45 , pak mým motoru v coupe, kámošův GII 1800 16V na autocross , kámošova Š100 s motoerm z favorita a výkonem cca 85PS ..jediný u čeho jsme kdy viděl plameny z vejfuku bylo pár subaru a mitsubischi evo v-IX , který ale používaly volně programovatelnou ŘJ , kde měli aktivováno ALS, nebo pak jedině rallye auta/buginy na autocros s přeplnovanýmy motory....

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

• TripleX
17 roků 6 měsíců zpět #9 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Mam DVD
Ja tiez nie a preto sme zobrali kameru a nahrali to a pre lepsi efekt kedze to cez den moc vidno nebolo tocili sme v noci. Mam to samozrejme zaarchivovane na DVD. Ak by bol zaujem mozem to dat do nejakeho Divx ked bude cas a poslat niekam. :D Zial ked mi zavarili tu dierku tak bolo po strelbe a po plamenoch. Inak znamy ma zavodnu vrcharsku S130 RS a tiez bezne samozrejme ze striela ale aj plamen vyslahne. Tiez som sa ho pytal ci to ma spatne naladene tvrdil ze je to optimum samozrejme ze to nerobi stale. Ono presne aj moj tato povedal ze mam spatny predzapal ale mechanik mu ukazal na pristroji ze je vsetko OK. Ukazalo sa ze to robila ta dierka. Co bolo presnou pricinou to neviem ale asi vysoka teplota kde sa cez dierku derku este dostal vzduch a jedno z druhym a bola obcas strelba teda vystrel a rana a ohen resp. on to nebol ohen ale plamen resp. naznak na tom video v noci je to krasne vidiet take modre ako ked hori plyn :D

Více
17 roků 6 měsíců zpět #10 od mt-tuning
http://www.eatmyflames.com/
tu mate odkaz na ten plamenomet

triplex. ak sa pamatam tak vrcharska RS mala priecny vyfuk a bola to iba hola rura. Relly RS mali tlmic kvoli pravidlam.
A ako pise Honza. Staviame relly auta z neuveritelne prekopanymi motormi a nestava sa casto aby z nich slahali plamene. iba ked je niekde problem... :P

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 6 měsíců zpět #11 od petr1978
Osobně bych se vstřikováním, výfukem ani motorem nic nedělal. Jestli jde jenom o ten oheň, tak bych tam hodil to co píše mt-tuning.
Asi už jsem na takovévěci starý, mě stačí když auto šlape jek má a né hdyž mi hoří výfuk. :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 6 měsíců zpět #12 od mt-tuning

Osobně bych se vstřikováním, výfukem ani motorem nic nedělal. Jestli jde jenom o ten oheň, tak bych tam hodil to co píše mt-tuning.
Asi už jsem na takovévěci starý, mě stačí když auto šlape jek má a né hdyž mi hoří výfuk. :)

tiez odporucujem do nicoho nesparat, kupovat otestovane veci, aj ked nie su legalne na cestu ale otestovane ako offroad use.

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 6 měsíců zpět #13 od mt-tuning
tu je ukazka

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 6 měsíců zpět #14 od TooM-As
když na to tak koukám nemusel by to být těžké postavit ne ? svíčka do výfuku ale asi sama nic neudělá , to se tam musí asi ještě přidávat trošku nějaký hořlaviny ne ? třeba nějaká tryska a vlastní čerpadlo.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
17 roků 6 měsíců zpět #15 od mt-tuning

když na to tak koukám nemusel by to být těžké postavit ne ? svíčka do výfuku ale asi sama nic neudělá , to se tam musí asi ještě přidávat trošku nějaký hořlaviny ne ? třeba nějaká tryska a vlastní čerpadlo.

nie, toto funguje na principe nespaleneho benzinu vo vyfukovej sustave. proste das auto do otacok a stlacis spinac a svieca zapali nespaleny benzin. tot vse...

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Vygenerováno za 2.679 sekund