Motor 2.0 8v kde hledat problem???

Více
17 roků 5 měsíců zpět #1 od IceTipo
mam motor 2.0 8v od listopadu stalo a v sobotu 26.5.2007 jsem ho sel konecne projet a zjistil jsem ze bubla jak traktor a cmodi to cerne a jede jak pridusene stado volu prosim poradte co by to mohlo byt
dekuji moc za vase rady dekuju

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #2 od hovi
zkoušel si se kouknout na svíčky???

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3 od IceTipo
to je otazka nekouknul
:( ale bojim se toho ze tim to nebude ale taky jsem hlavne s tim nejezdil od listopadu minuleho roku. 8O

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #4 od hovi
no takhle ti asi moc neporadíme , kdybych třeba slyšel ten motor , co dělá za zvuky , tak se to dá identifikovat lépe čim by to mohlo být a nemohlo by to být také nějakým vstřikem???

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5 od temprař
Takže chlape. Já když sem měl Tempru a s tímto motorem... Takže svíčky tam byli asi 50 000 kilometrů. Ráno sem ji nemoh nastartovat. Nebo motor běžel na dva válce - očistil jsem svíčky ocelákem a vše v poho. Na druhý den to samé. C o s toho plyne ? Vyměň svíčky,kabely - VŠECHNY - i od modulu k rozdělovači¨a mrkni na vstřikovače. Dle mne by to mohli dělat i ony - stetoskopem. musíš přes něj slyšet takové jemné cvakání,že se tryska otevírá nebo ne. Přeju Hodně zdaru brácho :lol:
No jelikož to tak dlouho stálo tak asi ty svíčky nebo ty kabely. Ale pro jistotu mrkni na ty vstřiky. A nemáš ten motor třeba vylágrovanej ?
Tyto motory jedou good ale maní poddimenzované lágry - snad víš co to je.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
17 roků 5 měsíců zpět #6 od IceTipo
no stima lagrama nevim,nevim kde jsou co jsou :cry: a svicky to nebudou maji najeto max. 1500km dobry dekuji budu skouset dal mozna nakonec zajedu do toho servisu :cry:

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

• vilímek petr
17 roků 5 měsíců zpět #7 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Motor 2.0 8v kde hledat problem???
A co voda v benzínu,za tu dobu se tam mohla vysrážet.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #8 od IceTipo
o te si to taky myslim ale to by snad nekourilo cerne.

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

• vilímek petr
17 roků 5 měsíců zpět #9 od vilímek petr
Mě když odešlo čidlo teploty vody tak mě to taky kouřilo černé,ale jelo to a žralo jako tank.Tak mrkni na to čidlo

Více
17 roků 5 měsíců zpět #10 od IceTipo
8O 8O 8O cidlo teploty vody snad nema co spolecneho se spotrebou benzinu a vyfukovych plynu 8O 8O 8O
vsak vzdyt to je pridelane na chladici nikoliv na motoru

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

• vilímek petr
17 roků 5 měsíců zpět #11 od vilímek petr
nejspíš má,protože řj. dostává špatné info a je to potom jedno z druhým

Více
17 roků 5 měsíců zpět #12 od Dresik
jenomže to čidlo je na motoru:) to čidlo které je na chladiči dává signál sahaře, kdy se má zapnout. Do budíku a tak to jde z toho čidla co je na přední straně motoru.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 5 měsíců zpět #13 od IceTipo
takze jako myslite ze by fakt mohlo byt cidlo teploty vody??

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

• vilímek petr
17 roků 5 měsíců zpět #14 od vilímek petr
u mě to tak bylo,mrkni na něho a uvidíš,nebo ho raději proměř.Ty hodnoty určitě budou tady na foru,ale už nevím kde.Mnoho zdaru

Více
17 roků 5 měsíců zpět #15 od IceTipo
dobre dekuji a muzete mi jeste rict jak vypada kde bych ho tak nejak nasel a kolik asi stoji?? novej?? dekuju moc

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

Vygenerováno za 0.660 sekund