Motor 2.0 8v kde hledat problem???
u mě to tak bylo,mrkni na něho a uvidíš,nebo ho raději proměř.Ty hodnoty určitě budou tady na foru,ale už nevím kde.Mnoho zdaru
jestli to fakt bude ono tak bych byl nejstastnejsi clovek na svete
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- vilímek petr
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
kolega z prace vyborny mechanik mi rikal ze to bude taky tim cidlem teploty vody.Ze kdyz je cidlo rozbyte tak na ukazately ukazuje treba normalni teplotu ale pritom ridici jednotce nahazuje ze je voda studena a ta zase zvedne automat.sytic tak proto to zere vic a cmoudi to cerne (bohata smes).
tak jestly by jste mi mohly to nejak vyblejsknout dekuji vam moc diky
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Lidicky prosim mohly by jste mi nekdo to cidlo te vody vyfotit a nahodit link??? rad bych ho vymnenil ale nevim kde ho presneji hledat dekuji
kolega z prace vyborny mechanik mi rikal ze to bude taky tim cidlem teploty vody.Ze kdyz je cidlo rozbyte tak na ukazately ukazuje treba normalni teplotu ale pritom ridici jednotce nahazuje ze je voda studena a ta zase zvedne automat.sytic tak proto to zere vic a cmoudi to cerne (bohata smes).
tak jestly by jste mi mohly to nejak vyblejsknout dekuji vam moc diky
prdlajs- čidlo teploty vody pro budík je mezi vačkama u svíček a vede do něj 1 drát, čidlo teploty pro ŘJ je v tělese termostatu, je stejný třeba s feldou a vedou do něj 2 dráty
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive