Motor 2.0 8v kde hledat problem???

Více
17 roků 5 měsíců zpět #16 od IceTipo

u mě to tak bylo,mrkni na něho a uvidíš,nebo ho raději proměř.Ty hodnoty určitě budou tady na foru,ale už nevím kde.Mnoho zdaru

jestli to fakt bude ono tak bych byl nejstastnejsi clovek na svete :lol:

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• vilímek petr
17 roků 5 měsíců zpět #17 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Motor 2.0 8v kde hledat problem???
no já ho mám na sání v motoru a je modré barvy,a stálo mě nové kolem 500kč

Více
17 roků 5 měsíců zpět #18 od jirkaR
no čidlo teploty vody nemůže být na sání ale je normálně na trubce vody jinak to čidlo jde lehce změřit ale moc tomu nevěřím že by to bylo tím

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 5 měsíců zpět #19 od IceTipo
Lidicky prosim mohly by jste mi nekdo to cidlo te vody vyfotit a nahodit link??? rad bych ho vymnenil ale nevim kde ho presneji hledat dekuji

kolega z prace vyborny mechanik mi rikal ze to bude taky tim cidlem teploty vody.Ze kdyz je cidlo rozbyte tak na ukazately ukazuje treba normalni teplotu ale pritom ridici jednotce nahazuje ze je voda studena a ta zase zvedne automat.sytic tak proto to zere vic a cmoudi to cerne (bohata smes).

tak jestly by jste mi mohly to nejak vyblejsknout dekuji vam moc diky

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #20 od Honza

Lidicky prosim mohly by jste mi nekdo to cidlo te vody vyfotit a nahodit link??? rad bych ho vymnenil ale nevim kde ho presneji hledat dekuji

kolega z prace vyborny mechanik mi rikal ze to bude taky tim cidlem teploty vody.Ze kdyz je cidlo rozbyte tak na ukazately ukazuje treba normalni teplotu ale pritom ridici jednotce nahazuje ze je voda studena a ta zase zvedne automat.sytic tak proto to zere vic a cmoudi to cerne (bohata smes).

tak jestly by jste mi mohly to nejak vyblejsknout dekuji vam moc diky

prdlajs- čidlo teploty vody pro budík je mezi vačkama u svíček a vede do něj 1 drát, čidlo teploty pro ŘJ je v tělese termostatu, je stejný třeba s feldou a vedou do něj 2 dráty

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
17 roků 5 měsíců zpět #21 od IceTipo
prosim sfotte to nekdo dekuju moc

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

Více
17 roků 5 měsíců zpět #22 od Honza
tak sme to nafotil a popsal- schodné pro 1.8 8v až po 2.0 8v

www.fiatcoupe.ic.cz/tipomotor.jpg

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Vygenerováno za 0.364 sekund