teplota motoru až 130stupňů
fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
To že ti nesepne ventilátor je divný :
Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Audi coupé quattro 2,3 20v
Fiat uno 45 fire
Nechci malovat čerta na zeď, ale co třeba prdlá hlava : Vaření, ztráta vody....zdravím, potřeboval bych radu, po najetí asi 5 km mi motor vaří, první co mě napadlo je termostat- ten jsem odšrouboval a zkusil jsem ho dát doma vařit do hrnce a on se otevřel??? mám koupit nový a doufat že se otvírá jen někdy nebo mám hledat příčinu jinde a když tak kde? stále dolívám vodu cca 1litr každý den ale opticky jsem skontroloval všechny hadice a nikde to neteče, ani pod autem žádná skvrna a co víc ani ventilátor se mi nezapíná??? za 14 dní jedu na dovču přes půl republiky a autu se asi moc nechce!
FIAT MAREA SDN 2.0 20v V5 108kw
skus otvorit pri studenom motore nadobku na vodu a nastartuj a sleduj ci nejdu z nej bublinky... dalsie ako zistis ci je tesnenie v haji, hadice od chladica budu brutalne tvrde... straca sa ti dost vody, skus este pozriet viecko na olej ci na nom zospodu nieje divna seda emulzia...
Nevím, nejsem odborník, ale po 5km vařit a litr vody za den..., to se mi zdá na těsnění pod hlavou trošku silná káva. U těsnění by se to přehřívalo a ztrácela se voda, ale pochybuji, že v takovém množství. Ale nevím, kolik kiláku ujede za den.moze byt prdle aj tesnenie pod hlavou...
skus otvorit pri studenom motore nadobku na vodu a nastartuj a sleduj ci nejdu z nej bublinky... dalsie ako zistis ci je tesnenie v haji, hadice od chladica budu brutalne tvrde... straca sa ti dost vody, skus este pozriet viecko na olej ci na nom zospodu nieje divna seda emulzia...
Prostě koukni na hladinu oleje. Když bude OK, tak nastartuj a dej ruku ke kunci výfuku. Když se ti rosí, tak máš vodu ve spalování a máš vadné těsnění pod hlavou. Taky mrkni na těleso topení, tam často bývá nějaká netěsnost.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz