prosím o vaše názory
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
no ale z vlastní zkušenosti vím že pokud škodovku nastartuješ téměř pokaždý dojedeš u tipa je to horší moc elektroniky ,možná bych šel do tipa s karbcem ..ale každopádně na provoz to bude dražší ale auto je dost pohodlný a pokud koupíš zdravý kus tak se nemusíš moc starat o korozi alespon o kastli ta je od roku 90 pozink
dnes idem na jeden pozriet. r.v. 1991 1,4ie. videl som ho na fotkach a hned som sa zamiloval. ked som s tym predavajucim volal hovoril ze auto je garazovane a nema koroziu. samozrejme on to moze povedat uvidim ako to bude vyzerat ked ho uvidim osobne. jedine co mi na nom troska vadi je ze ma najazdene 190 000 kilakov. ale ako vravim na tych fotkach vyzeralo zachovalo tak uvidim. dam potom vediet ako som dopadol.
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
Hodně štěstí
-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese
-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)
ked som s tym predavajucim volal hovoril ze auto je garazovane a nema koroziu.
Nejspíš kecal, to auto už je přece jen starší a někde to na něm bude poznat. Momentálně mě co do koroze napadá:
1) Sáhni za lem do zadního blatníku na straně řidiče. Nejmíň 25% Tip tam má prorezivělou díru a blatník odehnívá až do části, která je schovaná pod horním okrajem zadního nárazníku.
2) Odhrň na stejné straně z kufru tapecír kolem blatníku. Přechod mezi dnem kufru a podběhem bude nejspíš chycený ve švu.
3) Důkladně si prohlédni zespodu prahy a jejich přechod na podlahu. Špatně nasazený hever, který odřel ochranné vrstvy laku až na kov, tu mohl napáchat spoustu paseky.
4) Zvlášť dobře si prohlédni rohy prahů a podlahy u levé nohy řidiče a pravé spolujezdce.
Nemusí to sice být žádné tragédie, ale vzhledem k tomu, že je budeš muset tak nebo onak řešit, je to podle mě dostatečný důvod pro žádání slevy.
Kromě karosérie si dobře prohlédni manžety kulových kloubů na předních ramenech. Pokud jsou popraskané, požaduj slevu až 2500 Kč, protože ramena bude třeba vyměnit (kompletně, jejich konstrukce neumožňuje výměnu jen čepů).
Od koupě Tipa tě tím ale rozhodně nechci zrazovat - za nevelký peníz je to velmi dobré auto
Další ti jistě ještě poradí ostatní.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
- vilímek petr
jednobodové vstřikování bosch monomotronic
:
To je, myslím, na 1,6, u 1,4 mám jednodušší Bosch Mono Jetronic a zapalování Digiplex 2.
K tomu volnoběhu - možná by stačilo vyměnit vzduchový filtr a pořádně očistit všechny kontakty.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
ano pardon ja sa omluvam zle som si to pozrel v tom inzerate takze sorryČao,to je to tipo co píšeš 1.4ie co má těch 190000km?Ale 1.4ie se neděla s karburátirem,to mám jednobodové vstřikování bosch monomotronic,a volnoběh tam šteluje krokový motorek.
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
jj faskt vypada takto super preji dobrych a stastnych kilometru a roku doprovazeni na cestach at te nezklame
tak to dufam ze nesklame. ked som si prvy krat do neho sadol po tom co som mal moju skodovku 120-tku tak som bol z toho v nemom uzase zatial mam z neho len dobre pocity ale uvidime casom co sa este ukaze
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
a tempra kombi ma super kufor
na predaj: Tempra Liberty S.W. 1.6 MPI made in Turkey