problémy se startem

Více
17 roků 2 měsíců zpět #1 od machy1186
problémy se startem vytvořil uživatel machy1186
studený motor chytne na drb, ale jakmile se zehřeje, tak se mu nechce. pokud při startování nešlapu na plyn, tak to nenastartuje :cry: potom to musím držet tak 5s na 1500ot a potom je vše v klidu.
2,0T 8V

Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 měsíců zpět #2 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: problémy se startem
Jdi po čidlech teploty. Pak napiš jak to dopadlo a dej vědět.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 2 měsíců zpět #3 od machy1186
Odpověděl machy1186 pro téma Re: problémy se startem
byl jsem na diagnostice a žádnou chybu mi to nevyhodilo :( co mě ted ještě napadá tak je, že nemám origo svíčky misto champion RN7YCC tam mám jakysi náhrady brisk 3 kontakt.

Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
17 roků 2 měsíců zpět #4 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: problémy se startem
Jo, tak to jsi uhodil hřebíček na hlavičku. Dej tam obyč a né vícekontaktní. Klidně tam nacpi Brisk za 20 kč kus :)
Pokud na to není auto stavěné (a to Tipo není), při volnoběhu a startování je pak problém hlavně za tepla. Už jsem na to taky narazil a stačilo vyměnit svíčky za jednokontaktní.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 2 měsíců zpět #5 od machy1186
až budou many, tak jdu pro original, kamoši mi to taky říkaly. chtěl jsem tam narvat denso iridium, ale ty už stojí moc peněz, ty si nechám do integrály :lol:

Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
17 roků 2 měsíců zpět #6 od simir
Odpověděl simir pro téma Re: problémy se startem

až budou many, tak jdu pro original, kamoši mi to taky říkaly. chtěl jsem tam narvat denso iridium, ale ty už stojí moc peněz, ty si nechám do integrály :lol:

nemám sice s Denso Iridium zkušenosti, ale jsou to prý vyhozené peníze, žádný zázrak to nepřinese. Dobrý článek je na www.faann.net/page.php?menu=teorie&promena=clanek&id=21

Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)

Více
17 roků 2 měsíců zpět #7 od mino-TO
Odpověděl mino-TO pro téma Re: problémy se startem
myslim že tiež mam problem s teplotnymi čidlami neviem kolko ich je mam FIAT Tipo 1,4 i r.v.1989 zatial šlapal bez problemov ale teraz začal blbnuť tiež potvrdzujem že ked je motor studený chyti na šup ale ked je zohriaty tak stale toči a nechce chytit,lenže po nejakých 10 min.naštartuje,tiež som skusil vymeniť aj obe relátka ale nepomohlo je to bolest Fiatov TIPO ,vymenil som aj všetky káble k sviečkam a aj z indučky do rozdelovača ale nepomaha

Více
17 roků 2 měsíců zpět #8 od machy1186
Tak jsem vyměnim svíčky a je to to samé :cry: :cry: :cry:

Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
17 roků 2 měsíců zpět #9 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: problémy se startem
Jo pánové tenhle problém mám taky, vyměnil jsem skoro vše co šlo, včetně celé vstřikovačky - kvůli regulátoru tlaku paliva - dával málo, potom to je trošku lepší řj se snaží si to udržet hlavně to o poznání líp jede, ale i sem tam to neudrží a při startu zdechá. Dále jsem měnil obě čidla , svíčky, kabely...Ale poslední dobou blbne i první studený start. Druhej už naskočí na drc. Auti má asi smysl pro humor no.
Podle mne to bude stajná závada, ale přijít na to jaká to je no :roll:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
17 roků 2 měsíců zpět #10 od machy1186
tak se to pořád zhoršovalo a zhoršovalo :cry: tak jsem nad tím seděl a přemejšlel a zkoušel a zkoušel :evil: a nakonec sem vykoumal, že to bylo špatnym regulátorem tlaku paliva. když jsem ho vyměnil tak to šlape, jak za studena tak za tepla :lol: :lol: konečně

Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
17 roků 2 měsíců zpět #11 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: problémy se startem

tak se to pořád zhoršovalo a zhoršovalo :cry: tak jsem nad tím seděl a přemejšlel a zkoušel a zkoušel :evil: a nakonec sem vykoumal, že to bylo špatnym regulátorem tlaku paliva. když jsem ho vyměnil tak to šlape, jak za studena tak za tepla :lol: :lol: konečně

gratulujem- teraz si ho na chvíľu môžeš užiť :D :driver:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 2 měsíců zpět #12 od machy1186

gratulujem- teraz si ho na chvíľu môžeš užiť :D :driver:

no máš pravdu ještě tam dodělaám nějaky drbánky a půjde do světa, 2 auta a ještě k tomu turba neuživím :cry:

Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
17 roků 2 měsíců zpět #13 od Jozef
Odpověděl Jozef pro téma Re: problémy se startem

myslim že tiež mam problem s teplotnymi čidlami neviem kolko ich je mam FIAT Tipo 1,4 i r.v.1989 zatial šlapal bez problemov ale teraz začal blbnuť tiež potvrdzujem že ked je motor studený chyti na šup ale ked je zohriaty tak stale toči a nechce chytit,lenže po nejakých 10 min.naštartuje,tiež som skusil vymeniť aj obe relátka ale nepomohlo je to bolest Fiatov TIPO ,vymenil som aj všetky káble k sviečkam a aj z indučky do rozdelovača ale nepomaha

Je to na 100% snímač otáčok. Ja som rovnaký problém tiež riešil a po výmene bez problémov. Snímač stojí cca 500 SK a vymeníš ho za cca 5 min.

Fiat Tipo 1,6 DGT r.v. 1990 karburátor, najazdené 185.000 km
Fiat Marea Weekend 1,8 HLX r.v. 1998, najazdené 155.000 km

Více
17 roků 1 měsíc zpět #14 od Dave
Odpověděl Dave pro téma Re: problémy se startem
Poradte někdo.Mám 2litra 8V.Za studena ho nastartuji a hned chcípne a udrží se tak až na po třetí ale pokud se rozjíždím tak motor chce stále chcípnout než se zahřeje.Nevíte někdo čím to může bejt.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #15 od Dave
Odpověděl Dave pro téma Re: problémy se startem
kde najdu ten regulátor tlaku paliva????Nikdo neví kde a co to je.Poradte

Vygenerováno za 0.485 sekund