Neco s motorem??

Více
17 roků 1 měsíc zpět #1 od skvelejmira
Neco s motorem?? vytvořil uživatel skvelejmira
Zdarec,tak jsem vcera pritahl domu bravo 1,4, ale ma takovej problem, kdyz ho chci nahodit,startér cvakne,palubka pohasne a nic,baterka je nová. Kdyz s tim ten kluk jel naposledy,tak podradil,kdyz chtel predjizdet a v tom to chciplo a uz to nejede,v cem muze byt chyba???Je mozny ze se seknul motor,protoze jsme to chteli roztlacit a ani pres 5 s tim nehnem.Jak to mam odzkouset??

ahoj

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #2 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Neco s motorem??
Není seklý startér? že se nezasune zpět?

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #3 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma nestartuje
taky myslím ten startér, jestli cvaká tak se nevrátil, já osobně jsem to řešil poboucháním po startéru klíčem na kola :oops: a pak se chytnul. navíc jsem měl volný konektor myslím na+. srovnal jsem ho a je klid

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4 od tomakecTD
Odpověděl tomakecTD pro téma Re: Neco s motorem??

Zdarec,tak jsem vcera pritahl domu bravo 1,4, ale ma takovej problem, kdyz ho chci nahodit,startér cvakne,palubka pohasne a nic,baterka je nová. Kdyz s tim ten kluk jel naposledy,tak podradil,kdyz chtel predjizdet a v tom to chciplo a uz to nejede,v cem muze byt chyba???Je mozny ze se seknul motor,protoze jsme to chteli roztlacit a ani pres 5 s tim nehnem.Jak to mam odzkouset??

presne tohle se delo ciganum u bratrance v ulici presne s timhle autem a motorem...ale po 10minutach cvakani mu to chytlo...jo a pohasinaly mu i svetla.....ale co s tim bylo se ptat nebudu sorry za to me to nestoji jeste bych dostal :lol: :lol:

tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec :-D

Více
17 roků 1 měsíc zpět #5 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: Neco s motorem??
jo ale nikdo neberet v ůvahu že když s tím ani na 5tku nehnuly může být opravdu kouslý motor. pokud ve startéru cvakne tak pastorek zaskočí ale elektromor startétu nemá sílu motorme otočit, teče přes něj mnohen vyžší proud než když se točí a to způsobuje pohasínání světel atd. pokud není složité startér vyndat tak ho vyndej a vyzkoušej navolno. pokud startér půjde skus pohnout s tím autem na 5tku, jestli se ani byz startéru nehne víš kde bude zakopán pes.pokud ano byl nějak seklí startér (čemuž ale moc nevěřím)

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
17 roků 1 měsíc zpět #6 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma nestartuje
blbý dotaz :oops: ono to jde tlačit na 5 nebo jinou rychlost normálně?jo a co se může kousnout v motoru? teda kromě něčeho v převodovce

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #7 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Neco s motorem??
ale aj keď je zaseknutý štartér, alebo chytený motor, nemali by zhasnúť kontrolky pri novej baterke- môže byť aj uvoľnený kontakt od akumulátora, prípadne ukostrenie............... :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 1 měsíc zpět #8 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: nestartuje

blbý dotaz :oops: ono to jde tlačit na 5 nebo jinou rychlost normálně?jo a co se může kousnout v motoru? teda kromě něčeho v převodovce

zahryznúť sa môžu ložiská na kľukovke- potom by si motor nepretočil ani na 5 rýchlostnom stupni

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 1 měsíc zpět #9 od vavra
Odpověděl vavra pro téma Re: Neco s motorem??
Ja se přiklanim k tomu kouslemu motoru.
Zase ale nevidim duvod aby byl motor kousli na klice, protože tomu by něco předchazelo a nezdechlo by to jen tak.
Kdysi se my kousla vačka na kadetu. Starter taky jenom cvakal, na ty kontrolky jsem se nesoustředil. S klukama jsme to rostahovali na laně, dal jsem tam 3 a to bylo jak kdybych prudce šlapl na brzdu, ale hned to povolilo ale nechytlo. Pak už i starter točil. Když jsem sundal kryt rozvodu, tak to bylo jasne: vykousane zuby na řemenu, a to byl skoro novy.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #10 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Neco s motorem??
Na unu 1.3 D sem mi to také kouslo..sundal sem startér a motorem sem už otočil. Jako první bych určitě sundal ten startér a pak by se vidělo dál.
Bylo tam dost oleje?

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #11 od Tomas-Oaza
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: Neco s motorem??
no pokud se mu to stalo pri jizde tak to asi starterem nebude, to by snad bylo slyset ze je zacvaklej pri nastartovanym motoru, to spis bude hvizdly. mrkni i na rozvod pres dekl,jestli to neni potkany na tvrdo

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 1 měsíc zpět #12 od skvelejmira
Odpověděl skvelejmira pro téma Re: Neco s motorem??
Tak jsem zkusil sendat viko ventilu,vacka OK,sundal jsem olejovou vanu, a klikovka ani prd,tak to tata zkusil - na kladku si dal golu s dlooouhou pakou 1m a hnul s tim o 2cm,takze jsem se na to vys.... a koupil jsem si motor,Takze auto 26000+10000 motor a uz se tesim na prehoz

ahoj

Více
17 roků 1 měsíc zpět #13 od vavra
Odpověděl vavra pro téma Re: Neco s motorem??
Tak to neni zas tak bolestive :wink:

Vygenerováno za 0.457 sekund