Spojka
1.7D kaput
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Jak píše kolega, ve dvou na vyndání a nandání a za hodinu nemáte co dělat. Pokud nemáš trn na vystředění lamely tak střízlivé oko aby šla převodovka nasadit. Hlavně nezapomen vypustit olej.po čtvrtý jsme to ve dvou stihli do hodiny u 17d. ale už sem tam něměl plastovej podběh a šrouby nebyly zarezlý. nezapoměň odpojit lanko na spojku a kabeli od čidel. Potřeba je 32 na trháku, gola, kladivo, hever nebo radši 2 (pod motor a pod převodovku), rádio a čokoládu na uklidněnou, kdyby to nešlo..
FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky
tata mne pořád straší, že se za chvíli na křižovatce nerozjedu....
Až bude úplně v háji, poznáš to snadno při jízdě do kopce - bude prokluzovat.
Silně nedoporučuju spojkovou sadu Borg and Beck resp. Delphi. Měl jsem ji a byl to klump. Naopak doporučuju Valeo, tu jsem měl z fabriky na Unu a měnil jsem ji až při víc než 200 t. km (prasklé zuby na přítlačném talíři, obložení ještě zbývalo tak 1 - 1,5 mm nad nýty)
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
musí se sundat náký čep?? a potřebuji stahovák??po čtvrtý jsme to ve dvou stihli do hodiny u 17d. ale už sem tam něměl plastovej podběh a šrouby nebyly zarezlý. nezapoměň odpojit lanko na spojku a kabeli od čidel. Potřeba je 32 na trháku, gola, kladivo, hever nebo radši 2 (pod motor a pod převodovku), rádio a čokoládu na uklidněnou, kdyby to nešlo..
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
Musíš vyndat poloosy takže oba spodní čepy odpojit od těhlice a stahovák potřeba není.musí se sundat náký čep?? a potřebuji stahovák??po čtvrtý jsme to ve dvou stihli do hodiny u 17d. ale už sem tam něměl plastovej podběh a šrouby nebyly zarezlý. nezapoměň odpojit lanko na spojku a kabeli od čidel. Potřeba je 32 na trháku, gola, kladivo, hever nebo radši 2 (pod motor a pod převodovku), rádio a čokoládu na uklidněnou, kdyby to nešlo..
FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO
1.7D kaput
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
tiez som velmi spokojny s valeo spojkou. mal som moznost OMP ale ked ju kamos kupil do gsi astry tak sa na jednotke nemohol bez hrabania rozbehnut.tata mne pořád straší, že se za chvíli na křižovatce nerozjedu....
Až bude úplně v háji, poznáš to snadno při jízdě do kopce - bude prokluzovat.
Silně nedoporučuju spojkovou sadu Borg and Beck resp. Delphi. Měl jsem ji a byl to klump. Naopak doporučuju Valeo, tu jsem měl z fabriky na Unu a měnil jsem ji až při víc než 200 t. km (prasklé zuby na přítlačném talíři, obložení ještě zbývalo tak 1 - 1,5 mm nad nýty)
tak som od toho upustil...
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
na relly sme vymenili spojku za menej ako 15 minut a to dvajahosi sorry ale do hodiny to vam nezbastim ani omylem kdy by jste rekly 2 tak jo,jeste k tomu kdyz to delate na zemi
tech 15 si delas prdel to kdyz mi ukazes tak mas u me flasu
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz