Pomoooooooc Tipu haraši
16 roků 9 měsíců zpět #31
od petr1978
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Pomoooooooc Tipu haraši
Jinak ti auto tahá normálně?Kolik máš volnoběžné otáčky? Nemáš ubraný setrvačník?
Problém je asi když otočíš volantem, zabere servo a ubere ti to energii motoru. Řízení motoru prostě nestihne zareagovat na změnu.
Problém je asi když otočíš volantem, zabere servo a ubere ti to energii motoru. Řízení motoru prostě nestihne zareagovat na změnu.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 9 měsíců zpět #32
od Dava
na volnobezne otacky mam presne 1000 jasne sem tam do poskoci 900-1000-1100 ale to je max vice ne...jinak taha si myslim uplne normalne sice nejaky problemy sem uz mel a resil ,ale nastesti uz je to pryc..ale stim setrvacnikem vazne nevim jak bych to zjistil ???
Fiat Uno 1,4 Turbo - Dojezdilo
Fiat Tipo 1,6ie DGT 66kW 1989, 140000km
Odpověděl Dava pro téma Re: Pomoooooooc Tipu haraši
Jinak ti auto tahá normálně?Kolik máš volnoběžné otáčky? Nemáš ubraný setrvačník?
na volnobezne otacky mam presne 1000 jasne sem tam do poskoci 900-1000-1100 ale to je max vice ne...jinak taha si myslim uplne normalne sice nejaky problemy sem uz mel a resil ,ale nastesti uz je to pryc..ale stim setrvacnikem vazne nevim jak bych to zjistil ???
Fiat Uno 1,4 Turbo - Dojezdilo
Fiat Tipo 1,6ie DGT 66kW 1989, 140000km
16 roků 9 měsíců zpět #33
od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Pomoooooooc Tipu haraši
Ja mel podobny problem a bylo to palivove cerpadlo. Vynechavalo mi. Po vymene se to uz nikdy neobjevilo. Je pravda, ze jsem nesledoval, zda to bylo na obe strany, ale bylo to ono.Cau Chtel sem se optat cim by to mohlo byt..sem tam kdyz prudce za jizdy asi v 20km rychlosti zatocim do leva(Na druhou stranu to nedela )motor mi zdechne(NEDELA to porad) uz sem to parkrat resil pokazde to nachvilku prestalo ..ale problem porad pretrvava..nevi nekdo cim by to mohlo bejt : : :
16 roků 9 měsíců zpět #34
od tipo384
Odpověděl tipo384 pro téma Re: Pomoooooooc Tipu haraši
zdravim! aj ja mam asi ten nepodarok.... tipo trha v malych otackach, ale ked pridam zobere sa a prestane trhat..... a uz som tiez rozmyslal o zapalovaci a bandaske benzinu!!! uz som vymenil asi vsetko....... poradte mi... prosiiim... 1.4 ie tam bol a dal som tam 1.6ie trhalo aj predtym aj teraz. vymenil som veskere cidla, filtre, snimace, ale asi budem musiet vymenit cele auto....
Vygenerováno za 0.301 sekund