kam ich zapojit?
Patres11
1.6dohc r.v.89 digital palubka
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
tak ta od posilovače přijde na sací potrubí (když stojíš před jkapotou tak na pravou stranu , a ta malá hadička z tý (blbosti) Digiplexu přijde na takovou jakoby rozdvojku která je v místech někde jak jak je nádobka na servoolej , tak pod ní
no ja presne ju tam mam zapojenu na tom sacom ale neviem kam druhu stranu
Patres11
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Patres11
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Patres11
no tak tu jak máš na tom podtlaku , to se mi zdá jako nějaká kravina a to druhý , mi přijde jako taktovaví ventil , ale je to nějaké divné , páč to nemá konektor , tak to jako opravdu netuším , jako co to je :
no tak tu jak máš na tom podtlaku , to se mi zdá jako nějaká kravina a to druhý , mi přijde jako taktovaví ventil , ale je to nějaké divné , páč to nemá konektor , tak to jako opravdu netuším , jako co to je :
ono to ma konektor a je aj zapojeny len hadicky neviem ake tam maju ist
Patres11
Paatres11: se ti na to podivam, jak pujdu k autu. Obe je mam zapojene. Myslim si, ze ta prava strana toho cidla (tmave modry popis) ma byt pripojena na tu cervenou sipku (v druhem obrazku). Overim to vsak a dam Ti vedet, jak to mam ja.
Patres11
Zeleny popis (vstup zleva) - patri to napojit na vstrikovaci jednotku, konkretne na jeden vstup, ktery je presne pod potenciometrem skrtici klapky (podivej se zboku a je to presne pod nim - umisten ve stredu toho kruhu na potaku).
Modry popis (vstup zprava) - toto patri napojit na podtlakovou stranu a to na sacim potrubi - tam, kde konci napojeni na brzdovy posilovac, je to takove kolinko. Je to presne to, co mas na tom druhem obrazku s tou cervenou sipkou.
Nepodarilo se mi to nafotit, to bych musel shazovat cely hrnec a do toho se mi ted nechce.
Snad to pochopis.
Patres11
No podle mne to ma vliv na ucinnost posilovace brzd, vykon a mozna i castecne na spotrebu (rozpojeny podtlak - brzdy, cidlo tlaku).diky moc Augustin.no zajtra to hned pozapojam.a nevies na co by to mohlo mat vplyv?(spotreba ,vykon)
presne tak,ma to vliv na ty brzdy,taky jsem to resil, ale nic jsem nevyresil:-),jen jsem se dozvedel ze musi byt vzdy jeden konec ucpanej aby to neutikalo a brzdilo to.. jinak se bez toho jezdit dá.No podle mne to ma vliv na ucinnost posilovace brzd, vykon a mozna i castecne na spotrebu (rozpojeny podtlak - brzdy, cidlo tlaku).diky moc Augustin.no zajtra to hned pozapojam.a nevies na co by to mohlo mat vplyv?(spotreba ,vykon)
-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese
-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)