Tipo 1.4 selecta - scípá...
16 roků 10 měsíců zpět #16
od Dan
Zkus se podivat na táhlo voliče, jestli se něco neuvolnilo.
FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO
Odpověděl Dan pro téma Re: Tipo 1.4 selecta - scípá...
Čau tipani,
potřebuji poradit. Dostal jsem od máti Tipo 1.4 selecta s digi palubkou. Problém je v tom, že při rozjíždění ta mrcha většinou vždy scípne. Na zpátečku je to v poho, nikdy nezdechne, jen při rozjezdu vpřed.
Tak se chci zeptat jestli s tím má někdo nějakou zkušenost, jako v čem je problém, případně zda by bylo možné to překopat na na mauál?
Díky za vaše rady...
Zkus se podivat na táhlo voliče, jestli se něco neuvolnilo.
FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 10 měsíců zpět #17
od Jerry
Jerry-Fiat Tempra 2.0i.e - CUORE SPORTIVO
...tak jak někdo zmíníl...je třeba vyměnit olej...pokud nebyl měněn,změní se hustota,což v převodovce jsou ventili a pokud je řidký,tak se automaticky rozpojí...to samé jsem měl u jiného vozu a princip autom.převodovky je stejný...a pokud ne,tak v posledním případě řadič je k.o...ale taky se dá vyměnit...v polsku cca 8tis...
Jerry-Fiat Tempra 2.0i.e - CUORE SPORTIVO
16 roků 10 měsíců zpět #18
od petr1978
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Tipo 1.4 selecta - scípá...
A nepřibržďují ti tadní bubny? Dozadu nezaberou a když se snaříš jet dopředu zatáhnou a už to nerozjedeš. Ten olej by mohl být taky příčina.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
16 roků 10 měsíců zpět #19
od Talos
Odpověděl Talos pro téma Re: Tipo 1.4 selecta - scípá...
Zdar chlapi, díky všem za reakce a tipy, ale včera jsem scípací problém odstranil. Oleje tam bylo dost a otec ho měnil zhruba před rokem. Problém byl v tom že nebyl měněný filtr, který se ukrývá pod vanou převodovky. Věci na výměnu měl nakoupené jen se k tomu nedostal. Tak jsem to včera vyměnil, vyčistil všechen bordel co byl napadaný ve vaně a ejhle, scípání přestalo a už se s tím dá i normálně jezdit, takže paráda. Ještě jednou všem dík
16 roků 10 měsíců zpět #20
od temprař
lepší je to zde - tady je vše o historii Fiatu - od populární pětistovky až po Stilo
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
Odpověděl temprař pro téma Re: Tipo 1.4 selecta - scípá...
lepší je to zde - tady je vše o historii Fiatu - od populární pětistovky až po Stilo
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
16 roků 10 měsíců zpět #21
od Předseda
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Odpověděl Předseda pro téma Re: Tipo 1.4 selecta - scípá...
Talos: tak to máš teď takovou docela raritku. Je to jinak aspoň v pěkným stavu?
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
16 roků 10 měsíců zpět #22
od Talos
Odpověděl Talos pro téma Re: Tipo 1.4 selecta - scípá...
Jasně že je, najeto to má 78 tis. vše funguje jak má (tedy už) a hlavně absolutně bez koroze. Proto by mě bylo líto to prodávat. Jak budu mít chvilku, tak to nafotím a hodím sem foto...
Vygenerováno za 0.374 sekund