svieti mi cervena konrolka.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #16 od Steep
Odpověděl Steep pro téma Re: svieti mi cervena konrolka.
Ten předchozí mého taky.....asi bráchové. :D

Tipo 2.0 I.E.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #17 od Charles

Ten předchozí mého taky.....asi bráchové. :D

No ono těch kutilů co dělaj jen dočasné řešení na pořád je hodně....co jsi měl s autem ty :?: elektrika v mym autě je strašně zbastlená, například všechnu kostru v motorovym prostoru mám taženou přímo z baterky :!: Budu s tim mít ještě dost trápení, potom mám slebej kabel ke startéru, kterej se hřeje když se startuje....no prostě paráda :evil:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #18 od Steep
Snad všechno :D ale stím jsem to kupoval, místo chlaz. kotoučů obyčejný,vzadu místo kotoučů bubny. Atd. Završilo to autokelly když mi od nich nový rozvoďák prasknul po 1000km.

Tipo 2.0 I.E.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #19 od Charles
8O 8O 8O co že po tisící prasknul ? no to byla asi radost, to jsi měnil hlavu nebo se ti to nepotkalo :?: Já jsem nevěděl o čidlech u totohle tipa nic, protože jsem měl TD a tam nejsou...všechno jsem odhalil když jsem začal pátrat po příčinách vysoké spotřeby a malého výkonu...pomohli mi kluci tady z klubu, fakt poradí se všim ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 9 měsíců zpět #20 od Steep
Naštěstí se jen ohnul jen jeden ventil......hlava ok. Ale stejně jsem chtěl někoho zavraždit.

Tipo 2.0 I.E.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #21 od Charles

Naštěstí se jen ohnul jeden ventil......

to jsi měl štěstí, mě se potkalo TDečko a cvakly se o ventily všechny 4 písty a zdvihátka byly zasekaný tak, že jsem musel sehnat jinou hlavu...problém bylo to že se povolil šroub na rozvodovym kolečku a ustřihnul se klínek a protočilo se to

Více
16 roků 9 měsíců zpět #22 od Steep
Auvajs.........

Tipo 2.0 I.E.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #23 od Charles
Mám nápad...ozvi se na ICQ, nebudeme zatěžovat forum ;)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #24 od Roman050
4O si tym sprejom vlastne čistil hmm JA MA 1.8 A MAM PODOBNE PROBLEMI ALE MNE SA ROZVIETI JEDINE KED DLHO IDE NA VOLNOBEH ALEBO DLHA TRAT ALEBO RYCHLE ROZBEHY VYTAčANIE DO OTAčEK
MINULE SA ROZSVIETIL AKO MILE MI ZOPOL VENTILATOR INOKEDY SA TO NESTAVA LEN MINULE

Více
16 roků 6 měsíců zpět #25 od Steep
Sání a vstřiky, ten spray se stříká přímo do sání je to od wyns.A pak tam byl ještě jeden problém, zkorodovaný konektor snímače otáček motoru.

Tipo 2.0 I.E.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #26 od Roman050
a jak si vyčistil tie vstreky si vybral vstrekovače a tak či ako hmmmm to ma zaujima lebo neviem si to neako predstavit že ako to mysliš

Více
16 roků 5 měsíců zpět #27 od Steep
Spray byl přímo do sání a vstřiky přes nádrž - roztok se nalil přímo do nádrže, druhá verze čištění vstřiků je vstřiky ven, sříkačkou do nich nakapat čistící toztok chvíli nechat působit. Otevřít vstřik pomocí trafa 12V a nakonec profouknout luftem.

Tipo 2.0 I.E.

Vygenerováno za 0.439 sekund