Co za pastu pod tesneni vika ventilu?

Více
16 roků 9 měsíců zpět #1 od Larin
Ahoj, chci si vymenit tesneni u vika ventilu, tece mi tam olej, ale nevim co se tam dava za tesnici pastu pod to tesneni, nevite nekdo? Diky :wink:

1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #2 od hovi
chceš vyměnit to těsnění , nebo ho jen omazat silikonem?

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #3 od Charles
No ta ventilový víko stačí pouze odmastit, omazat silikonem a těsnění tam nedávat ... teče mi to taky a budu to dělat

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4 od hovi

No ta ventilový víko stačí pouze odmastit, omazat silikonem a těsnění tam nedávat ... teče mi to taky a budu to dělat

no tak já nevim jak u tvýho výka , ale já tam mam takové jakoby nálitky , který mě nepustí to dotahnout až na hlavu , ale měl bych tam tak 1,5 mm vůli , takže tam těsnění musí být :!:

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5 od scherer012
lepšie, ako to omastiť silikónom, je dať tam tesnenie a trošička ho omastiť vazelínou :)

ale iba trošička

a potom ho rovnomerne pritiahnuť :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6 od Charles
já si mohu dotáhnout jak chci, ale samozřejmě tam toho dám silnější vrstvu, lehce dotáhnu (jenom rukou) počkám nějakou hodinu až to zatuhne a pak s citem dotáhnu klíčem ;) tobě by to šlo takto určitě taky

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 9 měsíců zpět #7 od Larin
ok, diky moc, dam tam novy tesneni a tu vazelinu teda :)

1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není

Více
16 roků 9 měsíců zpět #8 od Dan
V práci na to máme takové těsnící lepidlo ale nevím kolik stojí.

FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO

Více
16 roků 9 měsíců zpět #9 od Augustin

To je zvlastni, ja koupil za nejakych 67Kc/ks tesneni pod vika vacek a netece to. Zadny silikon jsem tam davat nemusel.
Ono se musi totiz vzdy po sundani tech vik ty tesneni vymenit, jsou totiz vymackane a netesni (samozrejme, ze zalezi po jake dobe).

Více
16 roků 9 měsíců zpět #10 od Charles

To je zvlastni, ja koupil za nejakych 67Kc/ks tesneni pod vika vacek a netece to. Zadny silikon jsem tam davat nemusel.
Ono se musi totiz vzdy po sundani tech vik ty tesneni vymenit, jsou totiz vymackane a netesni (samozrejme, ze zalezi po jake dobe).

No tak jako mě to neteklo taky, ale začalo, předchozí majitel ho měnil, to poznat bylo, protože když jsem sundal víko, tak jsem se nedivil že to začalo téct, protože těsnění bylo prasklý a prasklo protože ho tam dal nějak divně a ono se na jedný straně jakoby přeložilo a zkroutilo :?

Více
16 roků 9 měsíců zpět #11 od Dresik
Já ho měnil na bývalé deltě. Koupil sem nějaký korkový, ještě to obtáhnul tím červeným silikonem. Ale asi po půl roce se mi zdálo, že to korkový těsnění nic moc...

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Vygenerováno za 0.392 sekund