Co za pastu pod tesneni vika ventilu?
1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
no tak já nevim jak u tvýho výka , ale já tam mam takové jakoby nálitky , který mě nepustí to dotahnout až na hlavu , ale měl bych tam tak 1,5 mm vůli , takže tam těsnění musí býtNo ta ventilový víko stačí pouze odmastit, omazat silikonem a těsnění tam nedávat ... teče mi to taky a budu to dělat
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
ale iba trošička
a potom ho rovnomerne pritiahnuť
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není
FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO
To je zvlastni, ja koupil za nejakych 67Kc/ks tesneni pod vika vacek a netece to. Zadny silikon jsem tam davat nemusel.No ta ventilový víko stačí pouze odmastit, omazat silikonem a těsnění tam nedávat ... teče mi to taky a budu to dělat
Ono se musi totiz vzdy po sundani tech vik ty tesneni vymenit, jsou totiz vymackane a netesni (samozrejme, ze zalezi po jake dobe).
To je zvlastni, ja koupil za nejakych 67Kc/ks tesneni pod vika vacek a netece to. Zadny silikon jsem tam davat nemusel.
Ono se musi totiz vzdy po sundani tech vik ty tesneni vymenit, jsou totiz vymackane a netesni (samozrejme, ze zalezi po jake dobe).
No tak jako mě to neteklo taky, ale začalo, předchozí majitel ho měnil, to poznat bylo, protože když jsem sundal víko, tak jsem se nedivil že to začalo téct, protože těsnění bylo prasklý a prasklo protože ho tam dal nějak divně a ono se na jedný straně jakoby přeložilo a zkroutilo
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)