blikání kontrolky vstřikování

Více
16 roků 9 měsíců zpět #1 od JARDAS
mam fiata tipo 16DHC a napalubni desce se mi obcas rozsvici kontrolka vrtrikovani auto jede v pohode nevite cim by to mohlo byt

1.6DOHC vymena motoru za 2,0 8v

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #2 od gotie
Je to teplotní čidlo nasávaného vzduchu.Při studeném motoru ti kolísají otáčky je to tak?

Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT

STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz

Více
16 roků 9 měsíců zpět #3 od JARDAS
obcas jo když jeto studené, tak to ma vysoké otacky, dva tisice otacek
nekdy i vic

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4 od Charles
Předpokládám, že ti bliká kontrolka vpravo v horní řadě, červená se symbolem vstřiku....ta je napojená na řídící jednotku a signalizuje, že řídící jednotka nedostává informace od nějakého čidla, to znamená že některé čidlo nefunguje nebo třeba jen konektor na něj připojený nemá dotek....zkus to přejít a pokud to nepomůže, tak jedině vyblikat chyby a zjistit více ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #5 od JARDAS
vsechny kontakty jsem prostrikal kontaktolem
nemohlo by to delat, ze mi nesviti podsviceni na znacku a parkovacky mam tam dany diody a ty maji mensi odpor nez obycejna zarovka a sviti mi na palubce kontrolky
mam digitalni palubku
(co to znamena vyblikat chyby)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #6 od Charles
To na toto nemá vliv, taky mám vepředu diodový parkovačky, ale ty mají vliv jen na check panel.....tahle kontrolka se symbolem vstřiku je napojená na řídící jednotku, a svítí teda stále nebo jen problikává ?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 9 měsíců zpět #7 od zula
zkus vyblikat chyby a uvidíš

Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v

Více
16 roků 9 měsíců zpět #8 od JARDAS
jak kdy obcas sviti nekdy dyl nekdy chvilku
kdys zapnu klicek tak sviti, nastartuju tak zhasne, chvilku jedu a zacne svitit po chvilce zhasne a pak zase sviti
mam tam benzinove cerpadlo z 1.4 a mam 1.6

Více
16 roků 9 měsíců zpět #9 od JARDAS
coto je vyblikat chybu

Více
16 roků 9 měsíců zpět #10 od jirkaR

coto je vyblikat chybu

sakra CHYBA s tvrdým YYYY to bije do očí promin ale musel jsem tohle je moc
no je tady na to někde návod a nebo zkus proměřit čidla podle chytré knihy

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 9 měsíců zpět #11 od Charles
Já jsem upravil ty příspěvky všechny, to se nedalo číst....Jardo prosím piš to pořádně, ty i/y ti tam lítají, jak tě to napadne :!:

Vyblikat chybu znamená ji právě zjistit přes tu kontrolku co se ti rozsvěcuje, je tady o tom článek, tak hledej ;)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #12 od JARDAS
jestli jsem dobre nasel, tak mam preskouset vsechny cidla jaka tam jsou vypsana?

Více
16 roků 9 měsíců zpět #13 od Charles
to není ono, to až potom, nejdřív musíš z řídící jednotky zjistit které čidlo nedává informace....tady jsem to našel za tebe
www.fiattipo.net/modules.php?name=News&a...e=article&sid=11

Více
16 roků 9 měsíců zpět #14 od gotie
Nic nevyblikávej ,ušetříš čas i mrznutí na ulici :wink: Kup to čidlo jak jsem ti psal a máš po starostech.Měl jsem ty samé problémy a občas mi to i chcíplo když jsem vyřadil.No a teď už je to ok.

Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT

STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz

Více
16 roků 9 měsíců zpět #15 od Charles
Jak můžeš říct na jisto, že to je ono :? bez vyblikání nebo bez jistoty to může bejt klidně čidlo na vodu nebo lambda, já ho neměl zapojený a taky jsem měl kolísavej volnoběh.... hlavně ho jen tak na tenhle motor neseženeš a když, tak je za hodně velký prachy a pod 1000,- se nedostaneš....nevim kde ty jsi ho koupil a zda je vůbec na tenhle motor, nikde na internetu ani v kamenný prodejně, čidlo nasávanýho vzduchu přímo na 1.6 DOHC motor nemaj :!: Ono ani nejsou na naše motory katalogy od fiatu :(

Vygenerováno za 0.500 sekund