blikání kontrolky vstřikování

Více
16 roků 9 měsíců zpět #16 od Augustin

Nic nevyblikávej ,ušetříš čas i mrznutí na ulici :wink: Kup to čidlo jak jsem ti psal a máš po starostech.Měl jsem ty samé problémy a občas mi to i chcíplo když jsem vyřadil.No a teď už je to ok.

...aaaaa pan je odbornik, no to se dobrej tak od stolu hazet zavery.
Nevim jestli mas vubec predstavu, co to znamena "vyblikat chybovy registr"? Zadne mrznuti na ulici v tom neni. Kdyz prijedes, staci dat kousek dratku do zasuvky a pekne pockat co to blikne. Behem dvou minut mas jasno. Je to vsak voditko....takze bud 23 nebo 25 je cislo pro vzduchove cidlo.

P.S. Kde si sehnal to original cidlo? Ja takove stesti nemel, to cidlo s odporem pro 1,4rku neni problem sehnat (odpor 3kohm pri 20°C, to nase je 15-30kohm)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #17 od gotie
Kluci asi neumíte moc dobře číst,nikde jsem nepsal že má koupit nové čidlo,tak nevím co se do mne pouštíte.Já taky nemám nové čidlo ale je u nás jeden chlap co vozí auta z Švýcarska a od něj mám čidlo sice starší ale funkční.A ROZHODNĚ nejsem radílek od stolu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Omlouvám se předem jestli jsem se někohu dotkl!? svým komentářem,to že mám míň příspěvků ještě neznamená že nemám pravdu. :D

Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT

STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz

Více
16 roků 9 měsíců zpět #18 od Augustin

Kluci asi neumíte moc dobře číst,nikde jsem nepsal že má koupit nové čidlo,tak nevím co se do mne pouštíte.Já taky nemám nové čidlo ale je u nás jeden chlap co vozí auta z Švýcarska a od něj mám čidlo sice starší ale funkční.A ROZHODNĚ nejsem radílek od stolu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Omlouvám se předem jestli jsem se někohu dotkl!? svým komentářem,to že mám míň příspěvků ještě neznamená že nemám pravdu. :D

Podivej se, kolik mas prispevku, tak to mne zajima uplne nejmene. Mne spise zarazilo, ze pises at nic nezjistuje a rovnou si sezene "jine". To vyblikani je pritom to prvni a nejjednodussi co muze udelat a nic jej to nestoji. Navic ani servis Ti neni schopen diagnostikovat tento typ motormanagementu.

Nezlob se na mne, ale v tomto bode (mrznuti na ceste) si byl uplne vedle :wink:
Vic k tomu nemam.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #19 od JARDAS
dik moc. Jeste mensi otazka ta svorkovnice je u pocitace? Je to tak.

1.6DOHC vymena motoru za 2,0 8v

Více
16 roků 9 měsíců zpět #20 od JARDAS
tak dneska jsem zkouzel vyblikat tu chybu. jestly jsem to dobre pochopil
tak jsem zjistil ze nemam signal od labdasondy
(blikne jednou 2,5s nic a pak trikrat zasebou v intervalech 0,5s a pak seto opakuje) jeto bodre ta chyba? podle toho co jsem napsal.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #21 od Charles
No jsem ti říkal, že nějaké čidlo se nehlásí, jak by mělo řídící jednotce a kdo tu od stolu psal, že to je čidlo teploty nasávaného vzduchu že :lol: :lol: :lol:
Já jsem psal že to klidně může bejt lambda, asi je už špatná, pokud ji nikdo neměnil (o čemž pochybuju) tak už je mrtvá... četl jsem, že lambda má životnost nějakých maximálně 100 000 kilometrů 8) ale já v tomto oboru nejsem moc v obraze

Poradím ti, aby jsi zkusil jít po kabelu od lambdy, zda není někde přerušen, nebo zkus rozdělat konektor od lambdy, vyčitit a prostříknout kontaktolem, dále by to asi chtělo zresetovat jednotku, projet auto a zase znovu zkusit vyblikat chyby...nebo dál si ji můžeš i doma sám lehce zkontrolovat, od Petra1978 vím, že při nastartovaném motoru na vonoběh má být na konektoru asi 0,7voltů a když ti někdo přidá plyn musí se to měnit podobně s otáčkami.... toť moje rada ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #22 od JARDAS
tak tu labdasondu jsem uz udelal byloto kabelem. chyba od labdasondy se nehlasi ale nasel jsem jinou chybu podle cisla jeto snimac teploty vzduchu.
vyblikalomito cisla 23a25 oboje cisla jsou snimac teploty vzduchu

kolik stoji nove cidlo teploty vzduchu?

Více
16 roků 9 měsíců zpět #23 od Charles
To čidlo jen tak neseženeš, už jsem to psal já i Augustin, já jsem se po něm pídil a nikde nemaj, protože on ani fiat nikde vlastně neuvedl že 1.6DOHC motor existuje, a nejsou na něj mikrofishe :( Takže asi budeš muset udělat to co tady hodně ostatních lidí a budu to dělat i já, že si to čidlo doma sám zrepasuješ ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 9 měsíců zpět #24 od JARDAS
tak jo a jak nato ja si myslim ze jeto jenom termistor
ja mam doma cidlo z 2,0 8v neni stejne?

Více
16 roků 9 měsíců zpět #25 od Charles
Jo je to jen termistor....a nevím jestli je stejné s 2.0 8V...ale myslím si že to čidlo bude mít jiné hodnoty odporu

Více
16 roků 9 měsíců zpět #26 od gotie
Jéééééééé ono to bylo čidlo teploty vzduchu?????? Kdosi od stolu to tu již psal ne? :lol: :lol: :lol:

Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT

STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz

Více
16 roků 9 měsíců zpět #27 od JARDAS
to asi jo.Uz jsem nasel jak nato jak vymenit ten termistor

Více
16 roků 9 měsíců zpět #28 od Charles

Jéééééééé ono to bylo čidlo teploty vzduchu?????? Kdosi od stolu to tu již psal ne? :lol: :lol: :lol:

no ale první měl chybu lambdy a bez vyblikání by na to nepřišel, a počítám že pokud tyhle dvě věci, tak další bude i čidlo na vodu :!:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #29 od JARDAS
takze i cidlo teploty vody je spatne?
a toje taky v sasi to cidlo. jeto tak

Více
16 roků 9 měsíců zpět #30 od Charles
Může být a nemusí, nejdříve odstraň tohle a pak zase znovu vyblikej chyby, ale viděl bych to jako velkou pravděpodobnost, a tohle čidlo je zespoda tělesa sání

Vygenerováno za 0.503 sekund