Neukazuje tachometr

Více
16 roků 8 měsíců zpět #1 od MarianBarton
Neukazuje tachometr vytvořil uživatel MarianBarton
Dobrej. Mám problémek s ukazatelem rychlosti a ujetech kilometrů.Měnil sem lanko náhonu k tochometru (bylo ukroucený kousek nad převodovkou), potom to chvilku ukazovalo. Pak začala cukat ručička a teď nic. Tak sem měnil tacháč. Pořád nic. Tak se chci zeptat, jestli někdo neví, kde by mohl bejt problém, budu ho hledet v převodovce. Ale raději se chci poradit...

TIPO 1.6 DOHC 90hp (149.C2.046) - r.v. 1989

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #2 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Neukazuje tachometr
A je to dobře zapojený. Nevypadlo to někde? Vypadá to, že se to postupně uvolňovalo-to cukání a pak to někde vypadlo úplně..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #3 od doomik
Odpověděl doomik pro téma Re: Neukazuje tachometr
Ta cast lanka od palubky co se spojuje u podtlakoveho posilovace brzd
je nachylna na spatne nasazeni. Lanko je v ni drzeno dvema plastovymi krouzky, ktere se rady posunou a on ten konec (ctyrhran) zajede dal nez by mel a vlastne se neotaci lanko i kdyz to zacvaknes.
Rozpoj lanka u posilovace a podivej se jestli neni ctyrhran zasunuty az moc.
Jestli jo povytahni klestickama a plastovy krouzek zatlac sroubovackem nebo
muze byt naopak zase hodne vysunuty.
Pracuj s citem!

Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4 od MarianBarton
Odpověděl MarianBarton pro téma Re: Neukazuje tachometr
No, vypadnutý to mohlo být... Když sem sundával palubku, škubl sem a bylo to dole, tak nevím mno... ale tak 50 kilo mi to ukazovalo... Dal sem tam úplně jinej... kiláky sem dal na 0 :twisted: No, já bych lanko rozpojil, ale mám ho v celku. Takže to mám rozdělat o podívat se v místech, kde vchází do převodovky, nebo do tachometru? Dikes

TIPO 1.6 DOHC 90hp (149.C2.046) - r.v. 1989

Více
16 roků 8 měsíců zpět #5 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Neukazuje tachometr
No jestli se ti zase neukroutilo. Díval jsem se po příčině proč ti povolilo to původní? Může být přidřený náhon tachometru nebo tachometr sám. Rozebral bych to znova, kouknul jestli není znovu ukroucené a taky bych se mrknul jestli ti tentokrát nepovolily vnitřní čtyřhrany ve kterých sedí konce lanka. Taky bych zkusil potočit šroubovákem nebo něčím jiným jak tachometr, tak vytažený náhon tachometru co je na převodovce.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Vygenerováno za 0.312 sekund