Jak nastavit spojku ?

Více
16 roků 8 měsíců zpět #1 od Ram512
Jak nastavit spojku ? vytvořil uživatel Ram512
Mám problém jak nastavím spojku- jak zjistím že je dobře nastavaná a netočí se ložisko??

Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012 :)

Soubor přílohy:
[/URL

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #2 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Jak nastavit spojku ?
no u tipa spojka nastavit nejde, jen se dá štelovat krok pedálu :wink: a kdyžtak mě někdo opravte

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #3 od Ram512
Odpověděl Ram512 pro téma Re: Jak nastavit spojku ?

no u tipa spojka nastavit nejde, jen se dá štelovat krok pedálu :wink: a kdyžtak mě někdo opravte

nj na lanku sou matky na povolení a přitažení spojky ale mě to žere ložisko tak se ptám jak udělat aby to ložisko to nežrao už ho mám ko

Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012 :)

Soubor přílohy:
[/URL

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma spojka
vyměnit ložisko a zavčasu, nebo budeš měnit celou převodovku jak já,a to jsem měsíc před tím nechal měnit spojku

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #5 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: Jak nastavit spojku ?
jak poznam, že mi to žere ložisko?

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Jak nastavit spojku ?
když třebas stojíš , máš neutral a ložisko ti jakoby škrá o přítlačák , je to takový hučivý až pískavý zvuk

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #7 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: Jak nastavit spojku ?
aha a jak že nastavim ten krok pedálu? zabírá mi až u podlahy. Předpokládám, že musím utáhnout, ale zhruba o kolik?

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 8 měsíců zpět #8 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Jak nastavit spojku ?
no spravně by měl byt spojkový pedal ve stejne vyšce jako brzdovy a sešteluješ to jen těma maticema na konci toho spojkovýho lana

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #9 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Jak nastavit spojku ?

aha a jak že nastavim ten krok pedálu? zabírá mi až u podlahy. Předpokládám, že musím utáhnout, ale zhruba o kolik?

To chce vyzkouset postupne pritahovat/povolat az tak, aby si mel zaber od 1/3 vysky pedalu. Chce si s tim pohrat :wink:

Jo a s tou spojkou. Je lepsi vymenit pri jednom lamelu i lozisko, neni potom nutne to rozdelavat na dvakrat. Nekdy je nutne jit i do noveho pritlacaku, ale to se pozna podle stavu.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #10 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Jak nastavit spojku ?
Přesně jak píše Augustin, taky jsem si s tim hrál asi tejden, než jsem si to vyšteloval jak mi to vyhovuje ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Vygenerováno za 0.397 sekund