nová spojka z aukra.cz
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Silně nedoporučuju spojkovou sadu Borg and Beck resp. Delphi. Měl jsem ji a byl to klump. Naopak doporučuju Valeo, tu jsem měl z fabriky na Unu a měnil jsem ji až při víc než 200 t. km (prasklé zuby na přítlačném talíři, obložení ještě zbývalo tak 1 - 1,5 mm nad nýty)
Špatná nebyla ani levná spojka QH (Quinton Hazell), u které je materiál lamel taky Valeo, ale tu už nevím, kde jsem kupoval.
Vyměnil bych to taky komplet, než to třeba po čtvrt roce rozebírat znovu kvůli talíři
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
takže se může stát že v kelly koupim polský, nebo turecký díly 8O :myslel jsme to tak jak jsem to napsal, že kupují za levno a prodávaj za dost vysoký ceny a ta kvalita za cenou docela zaostává
/T/I/P/O/ 1.9 DS r.v.1992 najeto přes 275000km
SCANIA R420 tandem
Zakažte polákům řídit auta!no jo ty poláky moc v lásce nemáš co já taky ne :-´Mně tam stačí jediný slovo: Polák. A je předem rozhodnuto
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Dobrý spojky jsou taky LUK.
Jj, tu jsem pak měl na Unu a povedlo se mi ji tehdy sehnat v e-shopu automedik za bezkonkurenční cenu
Kolik tam ale chtějí za spojky na Tipo nevím.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
tak se prosím skus zeptat jak jsi říkal a dej vědět.
tak jsem zjistil a tady je cena: pultovka je 2620Kč ale pro tebe bych to nechal za 2358Kč, je to přímo výroba Itálie firma GST a pokud je zájem, tak je skladem
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
takže se může stát že v kelly koupim polský, nebo turecký díly 8O :myslel jsme to tak jak jsem to napsal, že kupují za levno a prodávaj za dost vysoký ceny a ta kvalita za cenou docela zaostává
samozřejmě, co jsi čekal ? když se občas podíváš na tu cenu, tak je hned jasný že by to žádnej kvalitní výrobce nedělal
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Tak zájem určitě je!!!! Možná blbá otázka ale jak by to bylo s reklamací kdyby tam nedejbože nepásla? Kdyžtak napiš na icq 246-368-686 díky.tak se prosím skus zeptat jak jsi říkal a dej vědět.
tak jsem zjistil a tady je cena: pultovka je 2620Kč ale pro tebe bych to nechal za 2358Kč, je to přímo výroba Itálie firma GST a pokud je zájem, tak je skladem
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal