mám domá už servo z 1.6DOHC ale jak připasovat na 1.4???
- TommyAngelo
- Autor tématu
16 roků 8 měsíců zpět #1
od TommyAngelo
mám domá už servo z 1.6DOHC ale jak připasovat na 1.4??? vytvořil uživatel TommyAngelo
Mno zdravím pánove tak mám doma už servo z tipa 1.6DOHC
a chci to dopasovat na moji 1.4 ale nevím jak s pumpou všecko je stejne aji napravnica řízení ale já mám altík jak ma 1.6 pumpu tedy vzadu u zadni stěny a 1.6 ma altík u přední stěny tedy u chladiče dělam to zkrze toho proto že mi uhnil jeden držak na napravnici co drží rameno tak to radši vyměním je to tam jak papír a na te co mám doma je napravnice jak zvon tak že musím přehodit napravnici z řizením ale jak nato servo prosím poraďte díky Tommy doufám že tady stím má někdo skušenost ale snad tam ta pumpa sedne nějak predem dík
a chci to dopasovat na moji 1.4 ale nevím jak s pumpou všecko je stejne aji napravnica řízení ale já mám altík jak ma 1.6 pumpu tedy vzadu u zadni stěny a 1.6 ma altík u přední stěny tedy u chladiče dělam to zkrze toho proto že mi uhnil jeden držak na napravnici co drží rameno tak to radši vyměním je to tam jak papír a na te co mám doma je napravnice jak zvon tak že musím přehodit napravnici z řizením ale jak nato servo prosím poraďte díky Tommy doufám že tady stím má někdo skušenost ale snad tam ta pumpa sedne nějak predem dík
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 8 měsíců zpět #2
od geeny666
fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT
Odpověděl geeny666 pro téma Re: mám domá už servo z 1.6DOHC ale jak připasovat na 1.4???
nad tím jsem taky kutil ale nevykutil to servo mám nad alternátore a je poháněno od vodní pumpy kde je přidaná řemenice a to servo drží na takovém držáku, který ne přichytnutí k vačce. jinak to servo jsem mel taky co máš ty a nic jsem s tím nevymyslel.
fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT
- TommyAngelo
- Autor tématu
16 roků 8 měsíců zpět #3
od TommyAngelo
Odpověděl TommyAngelo pro téma Re: mám domá už servo z 1.6DOHC ale jak připasovat na 1.4???
tak že jak jsi to vykutil ty ten držak na tu pumpu nad ten altík jsis udělal nebo jsis sehnal original pumpu z 1.4ky ale jinak tam všecko pasuje ne napravnica řízení akorat pumpu budu muset sehnat ne z 1.4origo co mněly posilovače ne ale jinak všechno sedne kromně pumpy ženad tím jsem taky kutil ale nevykutil to servo mám nad alternátore a je poháněno od vodní pumpy kde je přidaná řemenice a to servo drží na takovém držáku, který ne přichytnutí k vačce. jinak to servo jsem mel taky co máš ty a nic jsem s tím nevymyslel.
16 roků 8 měsíců zpět #4
od hovi
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Odpověděl hovi pro téma Re: mám domá už servo z 1.6DOHC ale jak připasovat na 1.4???
no 1.4 je stejnej úplně motor co mam ja 1.6 a to servo má držák na vačce z cobu a pak eště někde na bloku myslim , nevim teť jak to tam přesně je , ale ja to mam orygo, kdyžtak ti to nafotim pokud chceš
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
16 roků 8 měsíců zpět #5
od Dresik
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Odpověděl Dresik pro téma Re: mám domá už servo z 1.6DOHC ale jak připasovat na 1.4???
Urcite by to slo. Kouknout na motor, kde to servo je a bud ten drzak sehnat a nebo podle toho vyrobit. Ty bloky jsou stejne, tak treba nekomu zbyl..
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
16 roků 8 měsíců zpět #6
od JARDAS
1.6DOHC vymena motoru za 2,0 8v
Odpověděl JARDAS pro téma Re: mám domá už servo z 1.6DOHC ale jak připasovat na 1.4???
musis vymenit vodni pumpu ma dve remenici vodni pumpa je stejna z 16OHC cerpadlo serva je u mysteno u vacky 14OHC a 16OHC je stejne kamos homa doma muzu seho zeptat co zato chce ma vodni pumpu i cerpadlo serva
1.6DOHC vymena motoru za 2,0 8v
Vygenerováno za 0.344 sekund