OLEJOVÁ VANA na FIAT TIPO 1,6ie DGT 2OHC

Více
16 roků 8 měsíců zpět #1 od RoShTaaK
Kluci prosímvás, sháním olejovou vanu na TIPO 1,6ie dgt 2OHC, tim ze to je prave 2OHC ( dvouvackovej motor ) ma vana uplne jinej tvar nez jiny tipa, tenhle model co mam se vozil jen do nemecka a do svycarska a ta vana proste neni k sehnani:(nevite nahodou prosimvas kde by se dala sehnat?vubec si nevím rady neni k sehnani na 2ohc ...moc diky :(

ADY - Tipo 1,6ie DGT r.v. 1990 5-ti dveř.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #2 od Charles
No co píšeš jako 2OHC tak má označení DOHC, předpokládám že budeš mít stejnej typ motoru jako mám já 149.C2.046....a jinak normálně zajeť na vrakáč a tam mít budou, tenhle motor je docela rozšířenej..jinak co s vanou máš ? Pokud je prokleplá někde, šlo by jí zavařit 8)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #3 od RoShTaaK

No co píšeš jako 2OHC tak má označení DOHC, předpokládám že budeš mít stejnej typ motoru jako mám já 149.C2.046....a jinak normálně zajeť na vrakáč a tam mít budou, tenhle motor je docela rozšířenej..jinak co s vanou máš ? Pokud je prokleplá někde, šlo by jí zavařit 8)

moc díky, volal jsem tomu klukovi co jsi ho tady doporucoval ze shani nahradni dily na italy volal jsem mu a v utery se mi ozve co a jak ..jo a diky za rychlou odpoved !-)

ADY - Tipo 1,6ie DGT r.v. 1990 5-ti dveř.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4 od Augustin

moc díky, volal jsem tomu klukovi co jsi ho tady doporucoval ze shani nahradni dily na italy volal jsem mu a v utery se mi ozve co a jak ..jo a diky za rychlou odpoved !-)

:lol: :lol: :lol: jak to tak chapu tak si volal charlesovi. Jinak ja pred nejakou dobou vyhazoval do srotu cely motor...holt smula.
Jak psal, podivej se na vrakac.

Vygenerováno za 0.313 sekund