Výfuk do brutal červenej

Více
17 roků 1 týden zpět #1 od zryb
Výfuk do brutal červenej vytvořil uživatel zryb
Páni, mám 1,6 jednobodový vstrek, po roztrhnutí remeňa samé problémy, veľa žerie... no naposledy brutal.... nakopol som mašinu po umyti motoru, po cca 4min vrčania (v aute len koberec, bez sedaciek a prístrojovky) pomali mal koberec tendenciu vznietit sa, smrad, malé plamienky.... motor som zhasol, kuknem pod auto (bolo to v miestach pri ručnej) a výfuk červený, červený tak že som myslel že sa to roztečie... na karoserií zliezla farba, z vnútra, a plech sa deformoval... nechápem to...

Tempra 1,9 Tds 66KW 1991
Tempra 1,6 ie SX.cat 57KW 1992 Abarth

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 týden zpět #2 od mt-tuning

Páni, mám 1,6 jednobodový vstrek, po roztrhnutí remeňa samé problémy, veľa žerie... no naposledy brutal.... nakopol som mašinu po umyti motoru, po cca 4min vrčania (v aute len koberec, bez sedaciek a prístrojovky) pomali mal koberec tendenciu vznietit sa, smrad, malé plamienky.... motor som zhasol, kuknem pod auto (bolo to v miestach pri ručnej) a výfuk červený, červený tak že som myslel že sa to roztečie... na karoserií zliezla farba, z vnútra, a plech sa deformoval... nechápem to...

pravdepodobne mas problem s uplnym neuzatvorenim ventilov pocas explozie paliva vo valcoch

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 týden zpět #3 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Výfuk do brutal červenej
tim jak se přetrhl řemen , tak auto stále asi vstřikovalo benzín a ten se dostal do katalizatoru a tim jak si to natočil , tak si kat ohřál a ten benzín co v něm byl se vznítil , se divim , že ti kat nebouchl , vypadá pak jak rozevřená konzerva :roll: , tys měl asi štěstí že byl někde slabý plech a ten se roztravil a tim se dostali plameny ven

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 1 týden zpět #4 od mt-tuning

tim jak se přetrhl řemen , tak auto stále asi vstřikovalo benzín a ten se dostal do katalizatoru a tim jak si to natočil , tak si kat ohřál a ten benzín co v něm byl se vznítil , se divim , že ti kat nebouchl , vypadá pak jak rozevřená konzerva :roll: , tys měl asi štěstí že byl někde slabý plech a ten se roztravil a tim se dostali plameny ven

asi mas pravdu ako nad tym uvazujem

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 1 týden zpět #5 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Výfuk do brutal červenej
ale pokud auto eště mezitim jezdilo , tak bych řek že to jak to žere bude mít něco na vině možná jiného , nejspíš ty ventily, jak píše MT-tuning a nejaké čidlo , které má vliv na dávku vstřiku - tim to žere a nespálí se vše a jde to do katu, kde se to naschromáždí

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
17 roků 6 dní zpět #6 od zryb
Odpověděl zryb pro téma Re: Výfuk do brutal červenej
Chaloši, tam bol remeň roztrhnutý pred cca 2 rokmi, to auto bolo už aj v Írsku. Robili tam hlavu, asi 4 ventily sa menili, a od vtedy to žerie ako krava. No a výfuk sa páni zohrial do červena v zadnej časti, pri zadnom kolese, kúsok pred nádržou, čo mi tiež nebolo jedno...
A na aute je zadný tlmič športový a druhý od konca tam ani nieje.
Preto mi je viac než čudné že sa tak ohriala zadná časť a nie kat, či je uplne vyhorený alebo čo, ja neviem, pakáreň...
Ja mám pocit že to robí vstrekovač, nejake čidlo alebo dráhy na klapke, niečo je zle, a ťah to malo dobrí, čiže ventily neviem či by nedosadali zle, a ani to nestrielalo do sania a ani do výfuku...

Tempra 1,9 Tds 66KW 1991
Tempra 1,6 ie SX.cat 57KW 1992 Abarth

Vygenerováno za 0.053 sekund