Výfuk do brutal červenej
Tempra 1,9 Tds 66KW 1991
Tempra 1,6 ie SX.cat 57KW 1992 Abarth
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
pravdepodobne mas problem s uplnym neuzatvorenim ventilov pocas explozie paliva vo valcochPáni, mám 1,6 jednobodový vstrek, po roztrhnutí remeňa samé problémy, veľa žerie... no naposledy brutal.... nakopol som mašinu po umyti motoru, po cca 4min vrčania (v aute len koberec, bez sedaciek a prístrojovky) pomali mal koberec tendenciu vznietit sa, smrad, malé plamienky.... motor som zhasol, kuknem pod auto (bolo to v miestach pri ručnej) a výfuk červený, červený tak že som myslel že sa to roztečie... na karoserií zliezla farba, z vnútra, a plech sa deformoval... nechápem to...

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
asi mas pravdu ako nad tym uvazujemtim jak se přetrhl řemen , tak auto stále asi vstřikovalo benzín a ten se dostal do katalizatoru a tim jak si to natočil , tak si kat ohřál a ten benzín co v něm byl se vznítil , se divim , že ti kat nebouchl , vypadá pak jak rozevřená konzerva
, tys měl asi štěstí že byl někde slabý plech a ten se roztravil a tim se dostali plameny ven
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
A na aute je zadný tlmič športový a druhý od konca tam ani nieje.
Preto mi je viac než čudné že sa tak ohriala zadná časť a nie kat, či je uplne vyhorený alebo čo, ja neviem, pakáreň...
Ja mám pocit že to robí vstrekovač, nejake čidlo alebo dráhy na klapke, niečo je zle, a ťah to malo dobrí, čiže ventily neviem či by nedosadali zle, a ani to nestrielalo do sania a ani do výfuku...
Tempra 1,9 Tds 66KW 1991
Tempra 1,6 ie SX.cat 57KW 1992 Abarth