-
Fórum
-
Technické fórum
-
MOTORY - benzín
-
economer
economer
16 roků 7 měsíců zpět #1
od dingo
procitam stare storry o economeru,vim kde a jak vedou hadicky k tomu kulatemu snimaci co je za baterkou ale mne od doby kdy jsem auto koupil
nesviti na digi palubce (1.4ie)vubec nic
nevite nekdo jestli to je pres nejakou pojistku nebo tam jsou zarovky ktere mohli popraskat ci to spina rele???diky za rady
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 7 měsíců zpět #2
od Freedom
hele jak máš vedle palubky tři čudlíky tak je zmáčkni najednou a mělo by se ti rozsvítit všechno....a to co nesvítí tak sou popraskaný žárovky
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
16 roků 7 měsíců zpět #3
od dingo
aha to znam ale nevedel jsem ze to plati i pro ten econ.
jeste prijit na to jak se kuchne ta palubovka
no.jo auto mel starej dedek,uz mne napadlo ze mu to blikani vadilo tak to nejak vypojil,diky
16 roků 7 měsíců zpět #4
od alain
Nemusíš nic kuchat převodník na ekonoměr je v motorovém prostoru relé tam žádné není jen ten převodník.
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
16 roků 7 měsíců zpět #5
od dingo
jakej prevodnik???myslis tu kulatou vec za baterii co do ni vede hadicka a konektor?vse zapojene jen na palubovce nic neblikne.jinak cela palubovka vcetne auta maka ok.
16 roků 7 měsíců zpět #6
od alain
Jo jo myslím to za baterku převodník z podtlaku co je v sání.Ale jinak vyzkoušej ten test žárovek co psal Freedom.A jestli se ti rosvítí aji ekon.tak bud kábel a nebo ten převodník.
16 roků 7 měsíců zpět #7
od dingo
aha
dik.ten test znam a uz jsem ho delal ale econ. vubec nic.myslel jsem ze to na nej neplati.no, jeste jsem nasel odpojenej konektor,vali se mne spadlej nekde az dole za radiem.je bilej.ma kulate zasouvaci dirky a je snad 5ti-drat.napadlo mne jestli to neni vytazeny z palubky.
16 roků 7 měsíců zpět #8
od alain
16 roků 7 měsíců zpět #9
od vilímek petr
Zdar,pánové at nezakládám jiné téma,mám ekonoměr v analog palubce a chci se jenom zeptat.Když jede motor na volnoběh tak ručičku na eko mám přesně v půlce a když přidám plyn tak jde k červenému,je to tak dobře?Nemá ta ručička být v pravo a s otáčkama se blížit k červenému poli?Jestli je to špatně tak jak to správně zapojit.Dík za odpovědi.
16 roků 7 měsíců zpět #10
od alain
Ten ekonoměr funguje na změnu podtlaku v sání čím větší podtlak v sání tím to jde do leva.Takže když přidáš plyn tím pádem otevřeš klapku v sání a podtlak se zmenší a ide to do červené až se tlaky vyrovnají tak to vleze do zelené.Jinak jestli to máš v půlce na volnoběh tak to je OK.
16 roků 7 měsíců zpět #11
od vilímek petr
Tak ti dík za rychlou odpověd.
16 roků 7 měsíců zpět #12
od Weka
já vyměnil jen žárovku a ekenoměr jede dál:-)
16 roků 7 měsíců zpět #13
od dingo
tak ja kuchnul palubovku a jak jsem tusil.dedek co to mel predemnou
vyndal zarovky,ja je tam vratil a econ maka.jen mam dotaz,hned jak zapnu klicek(motor jeste nebezi) uz mne sviti zelena.je to ok??? 8O
16 roků 7 měsíců zpět #14
od Freedom
tak ja kuchnul palubovku a jak jsem tusil.dedek co to mel predemnou
vyndal zarovky,ja je tam vratil a econ maka.jen mam dotaz,hned jak zapnu klicek(motor jeste nebezi) uz mne sviti zelena.je to ok??? 8O
jasný to je v pohodě to tak má bejt...
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
16 roků 7 měsíců zpět #15
od Ram512
Ten ekonoměr funguje na změnu podtlaku v sání čím větší podtlak v sání tím to jde do leva.Takže když přidáš plyn tím pádem otevřeš klapku v sání a podtlak se zmenší a ide to do červené až se tlaky vyrovnají tak to vleze do zelené.Jinak jestli to máš v půlce na volnoběh tak to je OK.
Já mám economěr při volnoběhu na čtvrtce
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
[/URL
-
Fórum
-
Technické fórum
-
MOTORY - benzín
-
economer
Vygenerováno za 0.543 sekund