motor 1,6 ie vypadky startu.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #1 od security
zdravim všechny tipaře řeším ted u svého milačka Fiata tipa 1,6ie r91 problem sem tam se mi stava ze při teplem startu mi auto ansatuje chviku drzi otacky a pak chcipne nepomuze ani pridani plynu kere chcipnuti jenom urychli vetsinou naskoci tak po 15-20pokusu jakmile naskoci a drzi otack po pridani plynu je vse ok ......nevim po cem bych se mel koukat mam podezreni na krokovy m,otorek je to mozne...?
moc vsem dekuju za info a radu

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #2 od Ram512
Vypadá to na snímač otáček

Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012 :)

Soubor přílohy:
[/URL

Více
16 roků 6 měsíců zpět #3 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: motor 1,6 ie vypadky startu.
Tak tento problém už řeším opravdu dost dlouho.... Vyměnil jsem co se dalo, včetně celé vstřikovačky - byl špatnej regulátor tlaku paliva,ale přesto to dělá pořád. Největší pravděbodobnost padá na snímač otáček, zkoušel jsem ho měřit, když mi to udělalo, mělo by dávat nekonečný odpor, ale to se nestalo. Můj snímač jsem dal do druhého auta a neprojevilo se to zrovna. Chtěl jsem dát do mého auta kámošovo čidlo, ovšem můj setrvák nějak záhadně tyčinku čidla brousí, asi vystouplej zub na setrváku, jinak nevím. Laboroval jsem a už mě nic nenapadá... ale i tak pořád nějak tajně dofám v ten snímač otáček. Jak se ti změní teplota motoru, tak pak to nastartovat už jde. Jo tahle záhada mého auta by mě zajímala. Až budu mít to štěstí, že se to projeví při připíchnutí na přístroje, tak snad budu moudřejší, ale tefit tu dobu, aby se mi to v servise po napíchnutí projevilo je fakt kumšt. :cry: :cry:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
16 roků 6 měsíců zpět #4 od dr.dawe
ahoj lidi mam takový problem mam tipo 1.6.dgt a kdyz nastratuji auto chvili bezi a pak chcipne a zas pak trva nez ho nastrartuji parkrat otocim klickem a necham ho nasat cerpadlem a pak zas tak minutku brzi a chcipne neporadil byste mi nekdo co by mu mohlo byt dekuji a pouzivejte muj e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. diky vsem za pomoc [/u][/b]

Vygenerováno za 0.322 sekund