Tyčky řazení
Dají se ještě někde sehnat tyčky řazení??
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
asi by to chtělo prostříkat jak je vedena tyč?pod autem nebo v tunelu??jde to nebo se musí koupit nová tyč?
potřeboval ybch poradit v řazením nevrací se mi při řazení řadicí páka do původní polohy(neutrál!)
asi by to chtělo prostříkat jak je vedena tyč?pod autem nebo v tunelu??jde to nebo se musí koupit nová tyč?
tak řadící tyč je myslim vedena tunelem, a navracení do polohy neutrálu zajišťuje přímo převodovka. Možností je více, proč se nevrací. Vůle na táhlech, mechanismus vyrovnávající pohyby při zatáčení je vymletej atd.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Zezhora chytnes kontra klicem (myslim 10) a zespoda sundas matku
...presne tak ale mne to išlo brutalne zle na TD je tam dosť na prd prístup...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Já jezdím pro díly do polska a mají tam stejné značky vyrobců jak u nác a je to asi o 50% levnější než u nás mám to asi 15km
...polovica z nich su padelky...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Ty nahradni dily se tam, bohuzel pro nektere kteri to nemuzou prenest pres srdce, vyrabeji. Polaci stari to kseftmani poskupovali linky a delaji ty dily oficialne jak pro znacku tak i pro volny trh.Tak stejne jak kdysi korejci nebo cinani ci rusi koupili celou linku na auta a vyrabeli je.
Je treba se smirit s tim ze fiat je dosti v Polsku zahaknuty a dost vyroby tam bylo presunuto.
Celkem by mne zajimalo z ceho tento nazor vyplyva.Je to osobni zkusenost nebo je to to same jak s vecnymi nejapnymi pripominkami na fiaty od "stastnych" majitelu VW koncernu.
Osobne nakupuji v polsku posledni dobou uz i elektronicke soucastky a nestalo se mi ze by neco nedorazilo.To same nemuzu rict o ceskych ci slovenskych firmach(GME,GES,SOS atd).Je to o tom nakupovat u obchodniku a ne na aukru a podobnych webech a pak se divit.
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid