Zvýšení výkonu-to snad není pravda

• vilímek petr
  • Autor tématu
16 roků 6 měsíců zpět #1 od vilímek petr
Zvýšení výkonu-to snad není pravda vytvořil uživatel vilímek petr
Tak co vy na to?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• vilímek petr
  • Autor tématu
16 roků 6 měsíců zpět #2 od vilímek petr

Více
16 roků 6 měsíců zpět #3 od Charles
mám pocit, že toto se tu už řešilo, a dokonce i jeden známý si to objednal, byl jsem na to zvědavej.... a je to jen obyčejnej odpor jako se dává před diodu aby vydržela 12V (ale myslim, že s malinko menším odporem) a v podstatě se tim vyřadí čidlo teploty vzduchu a na konektor se napájí tenhle odpor....a za cenu 350Kč si těch odporů můžeš koupit asi 30kusů, však se dole podívej pod to černý upozornění, aby pak to někdo se nesnažil reklamovat, sám to ví :lol: :lol: :lol:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #4 od ntmp
tak sem lehce zaguglil a nasel nejake diskuze o tom, ze to urcite nehodi 20 koní navic atp. Delat to neco bude, otazka je za jakou cenu (zvyseni spotreby atp.)

Tady sem nasel stránku, kde sou jednotlive odpory vyfocene. Stranka je anglicky, ale na obrazky anglictinu nepotrebujete :)

STRANKA ZDE

FIAT TIPO 1.4 i.e.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #5 od Augustin
Pochybuji o tom, ze ten resistor, ktery ma urcitou ohmickou hodnotu bude vhodny pro vsechny typy zapalovani a motormanagementy vsech znacek :!: :?:
Na tech angl. strankach je v popisu napsano, ze pridanim toho resistoru se nestane nic jineho nez, ze oklamete RJ nastavenim teploty 2,2°C (36°F), tzn. ze se bude RJ snazit davkovat vyssi mnozstvi paliva (bohata smes) a tim i vetsiho vykonu. To se vsak neguje s pozadavkem nekterych lidi, o co nejnizsi spotrebu.

V minulosti, kdyz jsem zacinal s elaboraci s cidlem teploty nasavaneho vzduchu (IAF = Intake Air Flow) jsem napajel natvrdo resistor 3k. To vsechno z duvodu nefunkcniho termistoru, abych simuloval teplotu nas.vzduchu na urcite stejne urovni. Po urcite dobe jsem prisel na to, ze to lze repasovat, takze resistor sel pryc.

Podle mne to nema za ty penize smysl. To je jen vychytralost nekterych lidi, jak nekoho napalit.

• vilímek petr
  • Autor tématu
16 roků 6 měsíců zpět #6 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Zvýšení výkonu-to snad není pravda
Krásně vysvětleno,ale mě nejvíc dokáže naštvat jak tupý český národ jde a kupuje takové hovadiny jako tohle,nebo jak jsou reklamy s Horstem Fuchsem na zázračné autokosmetiky kdy v klidu zapálí mercedes v hodnotě 700000kč.Ty lidi se nikdy nepoučí,na západě to nikdo nechce tak češi koupí vše.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #7 od Majkl
Odpověděl Majkl pro téma Jo jo, je to tak...
...ale hlupak ti pak bude tvrdit, ze koupil zazracny chip, ktery mu pridal 50k, a nasypal do nadrze jakesi tabletky ( www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...viewtopic&t=7114 ), ktere este pridaly dalsich 20k a navic snizily spotrebu, takze mu ted Tipo 1,4 jede lip, nez Sedici a spotrebu ma nizsi nez TD a to za vsech okolnosti :D Ja uz jsem to tu nekde psal: Neni to nadhera nachytat blbecka a pak se mu vysmat?

Eeee, ted jsem si vsiml, ze mas 1,4 - to samozrejme nebylo mysleno na tebe!

• vilímek petr
  • Autor tématu
16 roků 6 měsíců zpět #8 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Zvýšení výkonu-to snad není pravda
V pohodě :lol:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #9 od Charles
Jo včera večer jsme se o tom s hovim bavili a psal jsem mu to smé, že se divim jak jsou Češi chytří a na druhou stranu úplně blbí...a nejvíce mě dostavá jak to smyslně přirovnává, ne-li přímo nazývá chiptuning, když toto s chiptuningem nemá absolutně nic společného :lol:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #10 od Augustin
Charlie to bys mel vedet, ze kazdy vyrobek prodava dobre zpracovany obal a reklama :!: 8) i kdyz je to totalni trotlovina.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #11 od Majkl
Velky Horst by to nerekl lepe :D

Vygenerováno za 0.408 sekund