Rozvody 1.6 55kw
Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Poradí mi někdo?Nemohu za boha najít značku na hořejšku na vačce.Je to tipo 1.6 55kw rok 92 Díky za pomoc.
V tom plastovym krytu rozvodu je takovy okynko a spodni hrana ma bejt s ryskou na rozvodovym kole (ta je ne zadni strane kola, jakoby smerem k tomu plastu). Nic na tom neni..
Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'
Poradí mi někdo?Nemohu za boha najít značku na hořejšku na vačce.Je to tipo 1.6 55kw rok 92 Díky za pomoc.
V tom plastovym krytu rozvodu je takovy okynko a spodni hrana ma bejt s ryskou na rozvodovym kole (ta je ne zadni strane kola, jakoby smerem k tomu plastu). Nic na tom neni..
Taky mě to napadlo ale nebyl sem si jistej,jinak napadaly mě různé věci Zlatej nafták.Tak sem zase chytřejší,to víš připravuju,upravuju na sraz.Díky moc za rychlou odpověd.Měj se a na sraze :beer:
Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Je to nastavený až zítra dodělám výfuk tak to prubnu,ted jedu na ryby
Jeste zkus tocit motorem jednou kolem dokola, nez zacnes startovat..
Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
včera jsem na stejném motoru (1.6/55kW) koukal na nastavení rozvodů a nějak se mi to nezdá. Dá se podle přiložených foto zjistit, zda je to OK ?
Podle výše uvedeného textu jsem hledal okýnko, ale žádné tam nemám. Je tam jen takový výstupek (viz. foto), o kterém bych si myslel, že je značka pro nastavení. Každopádně to mám proti tomu výstupku posunuté, když jsem to zkusil nastavit na ten výstupek, tak to sice chytlo, ale strašně se to dusilo.
Setrvák dole jsem nesundával, protože jsem hledáním na tomto fóru zjistil, že je na klínku a značka tedy musí sedět (????). Každopádně je píst prvního válce v této poloze setrváku v horní úvrati.
Jelikož stále nemůžu přijít na důvod škubání (střílí do sání) při zátěži a větší akceleraci, napadly mě právě ty rozvody, ale to nastavení mě dostalo....
ten plastovej kus, kde je kolík k vačce, musíš povytáhnout nahoru po doraz. Pak to nastav na ten kolík (je to pro to, abys sis mohl zkontrolovat nastavení, když to máš celý zakrytovaný).
Dole dobře a nahoře uvidíš, až to vysuneš...
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
Díky moc, moc jsi mi pomohl....