Expanzka u chladice - da se koupit samostatne? (1.4ie/89)
Fiat Tipo 1.4 ie (1989)
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
Vcera jsem zjistil,ze kdyz se zahreje chlad.kapalina a stoupne tlak, tak mi skrze expanzku u chladice a jeden svar zacina strikat voda ... da se ta expa koupit samostatne? Co jsem zatim narazil (napr. autokelly), tak ji prodavaj jen jako komplet i s chladicem ...
možná bych měl starší za hodně rozumnou cenu
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Fiat Tipo 1.4 ie (1989)
Mno takze jsem se vcera dival na ten chladic a expanzka je tam tak blbe, ze se to da asi fakt ledak oupit samostatne nebo se na to vy... ... taxem to zalepil a uvidime, co to bude delat
ja ked som mal problamy s chladicom tiez som ho skusal zalepit ale nebolo to k nicomu aj tak som musel kupit potom druhy. ono taketo platanie nie je na dlho. po case sa ti zavada vrati znovu
mno jeste je v planu tam supnout nejakou zaplatu a stahnout kovovym paskem ... mozna,ze se to vrati, ale to risknu ... v planu je na pristi rok nove auto, tak to snad do te doby prezije bez uhonyMno takze jsem se vcera dival na ten chladic a expanzka je tam tak blbe, ze se to da asi fakt ledak oupit samostatne nebo se na to vy... ... taxem to zalepil a uvidime, co to bude delat
ja ked som mal problamy s chladicom tiez som ho skusal zalepit ale nebolo to k nicomu aj tak som musel kupit potom druhy. ono taketo platanie nie je na dlho. po case sa ti zavada vrati znovu
Fiat Tipo 1.4 ie (1989)
mno jeste je v planu tam supnout nejakou zaplatu a stahnout kovovym paskem ... mozna,ze se to vrati, ale to risknu ... v planu je na pristi rok nove auto, tak to snad do te doby prezije bez uhonyMno takze jsem se vcera dival na ten chladic a expanzka je tam tak blbe, ze se to da asi fakt ledak oupit samostatne nebo se na to vy... ... taxem to zalepil a uvidime, co to bude delat
tak to ano ak si neplanujes nechat to auti aspon 3-4 roky tak investicie asi nemaju moc cenu. aj ked ho ale budes potom predavat tak ho koli takymto drobnostiam predas za ovela nizsiu cenu