Kam ide hadička....

Více
16 roků 8 měsíců zpět #1 od MAXO1973
Kam ide hadička.... vytvořil uživatel MAXO1973
Z hadičky, ktorá vedie zospodu do airboxu (1,6 DOHC) vedie niekam tenšia hadička. Aspoň si to myslím,lebo som na nej našiel prázdny vývod (náustok) o primere cca 2 až 3 mm. Neviete, kam to vedie? Ja som to zaslepil a auto ide, ale na niečo to určite bolo dobré :( , tak mi prosím poraďte. Mám niekde aj foto, ale kdesi sa stratilo...

Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Tipo 1,6 DOHC 1989 - už je v novej stajni
Ford Focus combi 1,8TDdI

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #2 od MAXO1973
Odpověděl MAXO1973 pro téma Re: Kam ide hadička....
Tak je to na tejto hadici, niekde kdesi cca do 25 cm od airboxu...
uloz.to/520049/hadica.jpg

(použil som fotku z Charlesovej galérie, mne sa pokazil foťák, tak dúfam, že sa nenahnevá :D )

Fiat 600D bol môj prvý \\\\"Fiacik\\\\" ktoreho som rozobral do šrubky a poskladal - jazdil!
Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 8 měsíců zpět #3 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Kam ide hadička....
já se nezlobim, a vim o co jde, taky tam tu hadičku mám (odpojenou :lol: ) a jde na vstřikovací jednotku vlevo, jak jsou ostatní podtlakové hadičky :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4 od MAXO1973
Tak by bolo dobré vedieť, kam to má byť pripojené. Na niečo to určite bude, lebo pochybujem, že by to takto malo byť :roll: . Tak sa na to niekto prosím pozrite (tých 1,6 DOHC je určite viac, tak toto je asi najjednoduchšie riešenie).

Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 8 měsíců zpět #5 od JARDAS
Odpověděl JARDAS pro téma Re: Kam ide hadička....
ta hadice je odvetrani oleje zmotoru ste vede jedna mala a ta vede do karbece na levo pod vzduchovim filtrem vzduchovi filtr se musi sundat
a pujde to vydet kde ma byt

1.6DOHC vymena motoru za 2,0 8v

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6 od MAXO1973
A ovplyvňuje to nejako chod motoru? Mne šlape na jednotku, azda spotreba je trochu vyššia....

Ford Focus combi 1,8TDdI

Více
16 roků 8 měsíců zpět #7 od JARDAS
Odpověděl JARDAS pro téma Re: Kam ide hadička....
ja tu hadicku mel ucpanou vymenil jsem ji a zadne zlepseni jsem nespozoroval ani nic se spotrebou
prislo myto stejne

1.6DOHC vymena motoru za 2,0 8v

Více
16 roků 8 měsíců zpět #8 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Kam ide hadička....
je to na odvětrání klikovky , když se ucpe ta hadice , tak ti vzniká tlak v prostoru pod písty a pak ti to může udělat i takový tlak ,. že ti to bude tlačit olej zespoda přes kroužky nahoru do spalovacího prostoru , na tohle trpí hlavně diesely :roll: jinak na konci v bloku je takové sítko to doporučuju vyčistit :wink:

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #9 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Kam ide hadička....

je to na odvětrání klikovky , když se ucpe ta hadice , tak ti vzniká tlak v prostoru pod písty a pak ti to může udělat i takový tlak ,. že ti to bude tlačit olej zespoda přes kroužky nahoru do spalovacího prostoru , na tohle trpí hlavně diesely :roll: jinak na konci v bloku je takové sítko to doporučuju vyčistit :wink:

Jenže 1.6 DOHC to má trošku jinak než ty, nám to jde celkem solidně silnou trubkou do airboxu, z právé strany proti baterce, ale v jednom místě je na tu silnou trubku napojená slabá trubička, co je napojené na vstřikovací jednotku...já osobně ji tam nemám a nepozoruju žádné změny, jen v zimě to tam lehce fouká páru.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #10 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: Kam ide hadička....
ta slabá hadička by měla nějak ovlivňovat podtlakový ventil v airboxu který podle teploty přepíná klapky,ale nějak si to nedokážu představit.taky ho tam už nemám

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Vygenerováno za 0.075 sekund