teplota motoru - WTF?!?
- jeremiasz
- Autor tématu
16 roků 4 měsíců zpět #1
od jeremiasz
teplota motoru - WTF?!? vytvořil uživatel jeremiasz
nechapu svuj teplomer. pri cukature po nasem zapraskanym Brne po uzavirkach a s tim spojenych zacpach mi pomerne rychle vyleti teplota na 100-110 a tam se drzi, prijde mi to docela dost,nicmene - nekdy s pusti vetrak driv, nekdy pozdeji, ale nejvetsi zahadou mi je, kdyz zastavim, vypnu motor a otocim klickem, teplota je hnedle na 90. a to prosim bez prodlevy. prijedu pred barak, na templomeru 110, vypnu, hned zapnu a ejhle, mame 90. blbe to meri nebo mi to blbe ukazuje nebo co kua? taky jsem si odvazne sahnul do vody a jako bylo to horky, to jo, koupat bych se v tom nechtel, ale teplote na palubce to podle me zdaleka neodpovidalo.
uz jsem si rikal, ze zkusim zatezovy test a zjistim, esliva zacne kvalitne varit, ale nevim, jestli bych tim neco neodrovnal.
mam digit palubku, nejsem z toho odvarenej, ale couz.
uz jsem si rikal, ze zkusim zatezovy test a zjistim, esliva zacne kvalitne varit, ale nevim, jestli bych tim neco neodrovnal.
mam digit palubku, nejsem z toho odvarenej, ale couz.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 4 měsíců zpět #2
od Kounect
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Odpověděl Kounect pro téma Re: teplota motoru - WTF?!?
Když to nevaří tak co řešíš?
Jinak si vyčisti VŠECHNY kontakty, které to mohou ovlivňovat ( kostra budíků, signál od čidla, kostra motoru, kontakty na baterce ) a uvidíš, že Ti to začne fungovat.
Jinak si vyčisti VŠECHNY kontakty, které to mohou ovlivňovat ( kostra budíků, signál od čidla, kostra motoru, kontakty na baterce ) a uvidíš, že Ti to začne fungovat.
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
- jeremiasz
- Autor tématu
16 roků 4 měsíců zpět #3
od jeremiasz
Odpověděl jeremiasz pro téma resim
proste to resim, bo bych nerad, kdyby to byl symptom nejakyho problemu, abych zustal viset nekde v kolone s uvarenym motorem
16 roků 4 měsíců zpět #4
od peto12
Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.
Odpověděl peto12 pro téma Re: teplota motoru - WTF?!?
na 99,9 % kostra. Skús prečistiť ten kostriaci bod pod baterkou.
Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.
16 roků 4 měsíců zpět #5
od petr1978
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Odpověděl petr1978 pro téma Re: teplota motoru - WTF?!?
To je kostra jak říká borec předemnou Spíš bych to ale hledal přímo na motoru a převodovce. Vem multimetr, a proměř kolik máš odpor z mínus půlu baterka na hlavu motoru. Dej si co nejcitlivější rozsah na multimetru. Jestli bude kostra O.K. Tak je někde načatý drát od čidla teploty nebo by mohla být vadná ještě kostra na palubce. Neblbnou ti ostatní ukazatelé?
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Vygenerováno za 0.308 sekund