Blbne mi Tipo 1.6DOHC prosim o radu?

Více
16 roků 4 měsíců zpět #1 od Romik
Zdarec 8) Lidicky mam takovej problem, nejede mi auti. kdyz je studeny chytne normalne, ale kdyz je zahraty, tak nechce nastartovat. chytne asi po nejakej dobe. a kdyz ho trosku vic podusim na tech 130km|h, tak mi klesnou otacky a prestane jet. pak zase je umeni ho nastartovat. nevite cim by to mohlo byt?? ?dik za odpoved :?: :?: :!:

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #2 od Augustin

Zdarec 8) Lidicky mam takovej problem, nejede mi auti. kdyz je studeny chytne normalne, ale kdyz je zahraty, tak nechce nastartovat. chytne asi po nejakej dobe. a kdyz ho trosku vic podusim na tech 130km|h, tak mi klesnou otacky a prestane jet. pak zase je umeni ho nastartovat. nevite cim by to mohlo byt?? ?dik za odpoved :?: :?: :!:

mas na vyber ze dvou veci.
1) Zapalovaci modul (pri pohledu zespodu u baterie - placka s osmi (nebo sesti) vyvody. Procistit a promerit.
2) Haluv snimac na rozdelovaci. Procistit, promerit.

Obecne si zkonktroluj vsechny kostrici mista a osetri je konzervantem (kontox, kontaktol, apod.).

Více
16 roků 4 měsíců zpět #3 od rs
Trosku poopravim bod 2.(ne abys byl zase nastvany augi).1.6 DOHC ma indukcni snimac a casto zlobi poskozena izolace.Pokud je poruseno stineni chyta spicky z inducky a pak se to chove podivne.Ale v tomto pripade by to delalo i pri studenem motoru.
Jeste je moznost ze zahrata civka miva casto mezizavitovy zkrat a to by se mohlo chovat timto zpusobem(casty problem u 1.4 se snimacem na setrvaku).
Jeste prosim upresnit vetu"trosku podusim na 130 tak mi klesmou otacky a prestane jet".Znamena to ze chcipne nebo zacne vynechavat a pri nizsich otackach potazmo rychlostech jede?
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #4 od Romik
No pri richle jizde zacne cukat a postupe klesaj otacky az se uplne zastavi a pak nejde nastartovat a nekdy to dela i pri normalni jizde ale to jen malo kdy.

Romik Tipo 1.6 DOHC

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5 od Charles
Ještě pisatel neuvedl fakt, že jsem mu poradil jak vyblikat chybový registr a ten nám neřekl nic, jednotka nehlásí nic :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #6 od TooM-As
při vyší rychlosti nebo při vyších otáčkách ?

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 4 měsíců zpět #7 od rs
Chybu na zapalovaci strane to neumi vyblikat Charlesi.
Radek

Persona non grata.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #8 od Charles

Chybu na zapalovaci strane to neumi vyblikat Charlesi.
Radek

vim, jen jsem to psal, aby se třeba vyloučilo čidlo nebo LS, občas to dokáže potrápit

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 4 měsíců zpět #9 od Romik
Ono to blbne jak se tomu chce treba dnes jsem jel na 3 mel jsem tam 50km/h asi tak 3000 otacek a zaclo mi to taky vinechavat!A nevim jako cim to muze bejt benzinu tam je dost leda ze bi bilo neco z benzinovim cerpadlem nebo ze vstrikovanim to si myslim teda ja.

Romik Tipo 1.6 DOHC

Více
16 roků 4 měsíců zpět #10 od Romik
Jel jsem a dojel jsem uz nejede a nejde nastartovat je tam neco rozbity prvne jsem stal hodinu nez mi klesne teplota az uplne klesla tak to chytlo a jelo vpohode az na nejake to cuknu ti obcas no a nejednou prestalo jet a uz neslo ubec nastartovat a tak jsem to porad skousel az jsem vybil uplne baterku!

Romik Tipo 1.6 DOHC

Více
16 roků 4 měsíců zpět #11 od rs
Takze kolego precti si bod 2 u augiho a druhy odstavec u me prvni odpovedi.
A vymen patricny dil.
Radek

Persona non grata.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #12 od Romik
Dik Kluci tak ja na to zitra kouknu a uvidi se jestli to pojede?!.

Romik Tipo 1.6 DOHC

Více
16 roků 3 měsíců zpět #13 od Romik
Tak uz jsem prisel k tomu ze mam olej aji tam kde nema bit a to je rozdelovac teda aspon co ja vim tak bi tam olej bit nemel?

Romik Tipo 1.6 DOHC

Více
16 roků 3 měsíců zpět #14 od Romik
Kdyz bi to bylo tim rozdelovacem tak by ale museli bit svicky mokre od benzinu nebo ne protoze kdyz jsem je vindaltak bili uplne suche takze mi pripada ze do toho treba taky nemusi jit benzin???rozdelovac jsem celej vicistil takze tim bi to bit nemuselo?nevim no.

Romik Tipo 1.6 DOHC

Více
16 roků 3 měsíců zpět #15 od Charles

Tak uz jsem prisel k tomu ze mam olej aji tam kde nema bit a to je rozdelovac teda aspon co ja vim tak bi tam olej bit nemel?

Podle toho kde v rozdělovači nemá být, nemá být uvnitř... když otevřeš to černé víčko s kabely, ale pokud povolíš ty 3 matičky a sundáš ho, tak tam olej být musí, protože se tim maže ložisko a domek vačky

Vygenerováno za 0.547 sekund