Problém se startem

Více
16 roků 4 měsíců zpět #1 od 11sax
Problém se startem vytvořil uživatel 11sax
Prosím o radu.Mám problém.Po doplnění nádrže,při parkování z mírného svahu a obzvášt,když stojím tak 2 dny,nemůžu natočit.Tahle závada se stane někdy i za jiných podmínek,ale ve výše uvedených spolehlivě.

11sax

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #2 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: Problém se startem
No podle umisteni mas benzina ale jakeho.
Co to znamena nemuzu natocit?Nejde starter,nehaze jiskru,nejde cerpadlo,mas vybitou baterku atd?
Neboj se dotaz trosku vyspecifikovat.Z tohoto dotazu jsem "volajaky zmeteny".
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #3 od 11sax
Odpověděl 11sax pro téma problém se startem

No podle umisteni mas benzina ale jakeho.
Co to znamena nemuzu natocit?Nejde starter,nehaze jiskru,nejde cerpadlo,mas vybitou baterku atd?
Neboj se dotaz trosku vyspecifikovat.Z tohoto dotazu jsem "volajaky zmeteny".
Radek

Ahoj Radku,benzín jsem zkoušel z více pump,většinou OMW,starér točí jako o život,baterka nová,u Š 105 bych řekl padá benzín,špatná ac pumpa.Jakmile nastartuju,jakýmkoliv způsobem,další starty už bez problému.Do další pauzy.Čím déle stojím,tím větší problémy.Dal jsem auto kamarádovi do servisu na 14 dní.Po 2-3 dnech klidu zkoušel vždy start,bez problému...!?Dík za odpověd.

11sax

Více
16 roků 3 měsíců zpět #4 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: Problém se startem
Sice jsi mi nanapsal jaky mas motor ale budiz pro tenhle pripad to bude asi jedno.Zkus otocit klickem treba dvakrat za sebou(otocit do provozni polohy cerpadlo pobezi cca 3s a znova na vypnuto a z opakovat).Dle vseho se ti zavzdnusnuje palivove potrubi.
Je treba najit kde.Muze to byt primo v nadrzi na propojovacich hadickach mezi cerpadlem a tim vikem.Taky se stava ze se povoli ty výstupní kolinka na výstupu z toho vicka cerpadla nebo kdekoli po trase.Todle bych asi resil urychlene.Muze to tect i nekde u motoru a takovy benzin kapajici na vyfuk nedela dobrotu.
Radek

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #5 od 11sax
Odpověděl 11sax pro téma Re: Problém se startem

Sice jsi mi nanapsal jaky mas motor ale budiz pro tenhle pripad to bude asi jedno.Zkus otocit klickem treba dvakrat za sebou(otocit do provozni polohy cerpadlo pobezi cca 3s a znova na vypnuto a z opakovat).Dle vseho se ti zavzdnusnuje palivove potrubi.
Je treba najit kde.Muze to byt primo v nadrzi na propojovacich hadickach mezi cerpadlem a tim vikem.Taky se stava ze se povoli ty výstupní kolinka na výstupu z toho vicka cerpadla nebo kdekoli po trase.Todle bych asi resil urychlene.Muze to tect i nekde u motoru a takovy benzin kapajici na vyfuk nedela dobrotu.
Radek

To cos napsal mi přesně sedí.Jdu po tom.Děkuju.Jinak,to heslo ,co tam lítá okolo,to je ta krásná hláška o tom,že co je dovoleno bohovi....

11sax

Vygenerováno za 0.317 sekund