Problém se startem
11sax
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Co to znamena nemuzu natocit?Nejde starter,nehaze jiskru,nejde cerpadlo,mas vybitou baterku atd?
Neboj se dotaz trosku vyspecifikovat.Z tohoto dotazu jsem "volajaky zmeteny".
Radek
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Ahoj Radku,benzín jsem zkoušel z více pump,většinou OMW,starér točí jako o život,baterka nová,u Š 105 bych řekl padá benzín,špatná ac pumpa.Jakmile nastartuju,jakýmkoliv způsobem,další starty už bez problému.Do další pauzy.Čím déle stojím,tím větší problémy.Dal jsem auto kamarádovi do servisu na 14 dní.Po 2-3 dnech klidu zkoušel vždy start,bez problému...!?Dík za odpověd.No podle umisteni mas benzina ale jakeho.
Co to znamena nemuzu natocit?Nejde starter,nehaze jiskru,nejde cerpadlo,mas vybitou baterku atd?
Neboj se dotaz trosku vyspecifikovat.Z tohoto dotazu jsem "volajaky zmeteny".
Radek
11sax
Je treba najit kde.Muze to byt primo v nadrzi na propojovacich hadickach mezi cerpadlem a tim vikem.Taky se stava ze se povoli ty výstupní kolinka na výstupu z toho vicka cerpadla nebo kdekoli po trase.Todle bych asi resil urychlene.Muze to tect i nekde u motoru a takovy benzin kapajici na vyfuk nedela dobrotu.
Radek
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
To cos napsal mi přesně sedí.Jdu po tom.Děkuju.Jinak,to heslo ,co tam lítá okolo,to je ta krásná hláška o tom,že co je dovoleno bohovi....Sice jsi mi nanapsal jaky mas motor ale budiz pro tenhle pripad to bude asi jedno.Zkus otocit klickem treba dvakrat za sebou(otocit do provozni polohy cerpadlo pobezi cca 3s a znova na vypnuto a z opakovat).Dle vseho se ti zavzdnusnuje palivove potrubi.
Je treba najit kde.Muze to byt primo v nadrzi na propojovacich hadickach mezi cerpadlem a tim vikem.Taky se stava ze se povoli ty výstupní kolinka na výstupu z toho vicka cerpadla nebo kdekoli po trase.Todle bych asi resil urychlene.Muze to tect i nekde u motoru a takovy benzin kapajici na vyfuk nedela dobrotu.
Radek
11sax