Seřízení řazení lanovody - Tempra 4x4

Více
16 roků 3 měsíců zpět #1 od Fiat2000
Ahoj, tak jsem své autíčko půjčil kamarádovi a on se vrátil s tím, že mu přestalo jít řadit 1,3,5 - tedy kvalty směrem dopředu. Mám řazení lanovody a 4x4. Má někdo návod jak seřídit délku kroku. Ještě jsem neměl čas se na to mrknout vrátil auto v jednu v noci!!!!! jen než jsem šel do práce, tak jsem sundal manžetu kolem řadičky a nastartoval 2,4 a zpátečka jsou OK, dopředu jsem loupnul jedničku jen jednou a potom už ne..páka naráží na výřez - otvor pro řadicí páku. Tak sázím jen na seřízení?:!?:!?:!?:! Doufám..co vy na to....
NEPOSOUVÁ SE TŘEBA JEN KULISA ŘAZENÍ..NEBO MUSÍM LANKO NA PŘEVODOVCE

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #2 od TooM-As
hele odkud jsi ? as tímhle ti tu moc lidí neporadí protože to nikdo nemá . kdybys bydlel někde poblíž mě tak na to můžu mrknout ale takyj se to nikdy neviděl .

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 3 měsíců zpět #3 od Fiat2000
Pokud jsi od Plzně, tak to mám 187km...demontoval jsem plastový kryt nad řazením..neviděl jsem žádný mechanismus na posouvání kulisy.Jen dva lanovody..jeden posouvá rychlosti druhý posovuá mezery tzv Háčko...vše se jinak odehrává nad převodovou..po demontování krytu jsem tam dostal jedničku a trojku jen doladit lanka a vše bude OK :-)

Více
16 roků 3 měsíců zpět #4 od TooM-As

Pokud jsi od Plzně, tak to mám 187km...demontoval jsem plastový kryt nad řazením..neviděl jsem žádný mechanismus na posouvání kulisy.Jen dva lanovody..jeden posouvá rychlosti druhý posovuá mezery tzv Háčko...vše se jinak odehrává nad převodovou..po demontování krytu jsem tam dostal jedničku a trojku jen doladit lanka a vše bude OK :-)

Jo tak to je stejně jako to má coupé turbo.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 3 měsíců zpět #5 od Fiat2000
Tak a vše je OK..horní lanovod měl nad převodovkou uvolněný bovden a směrem vpřed tedy 1a3a5 se posoval společně s lanem a tak dost dobře nemohl řadit. Asi vypadla nějaká plechová pojistka. tak jsem zatím vyřešil rychloupínáčkem z trojky drátu :-) a vše už je OK!!!!

Vygenerováno za 0.316 sekund