Víčko nádrže

Více
16 roků 7 měsíců zpět #1 od 11sax
Víčko nádrže vytvořil uživatel 11sax
Kdo mi může poradit.Může vadné víčko od nádrže nějak negativně ovlivnit přívod paliva ? Díky

11sax

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #2 od Tomas-Oaza
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: Víčko nádrže
muze

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 7 měsíců zpět #3 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Víčko nádrže
Jak?
Víčko na tipu nemá žádne ventily. Je to jen víčko a o tlak v nádrži se stará oboustranný ventil co je v blatníku nad hrdlem nádrže.
Pletu se? Celkem mě to zajímá, protože jsem víčka vyráběl.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4 od Tomas-Oaza
ja to beru tak vseobecne, jestli ma tipo ventil na odvetrani tak bych sel po tom ventilu. a nebo zkus jezdit bez vicka chvilu a uvidis

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 7 měsíců zpět #5 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Víčko nádrže
Ano, může. Pokud máš víčko, které nejde sundat, tak Ti to po nějaké době velmi negativně ovlivní přívod paliva do nádrže 8)

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6 od petr1978
Aha. Tak ssundat víčko fakt problém nemám, spíš naopak :D
Do forda a jiných aut se dávají víčka co mají dva ventily. Mají za úkol srovnávat tlak v nádrži na rozumnou hodnotu. U Fiata jsem zatím nic takového neviděl a zajištujě to právě ten ventil co jsem psal.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Víčko nádrže

Aha. Tak ssundat víčko fakt problém nemám, spíš naopak :D
Do forda a jiných aut se dávají víčka co mají dva ventily. Mají za úkol srovnávat tlak v nádrži na rozumnou hodnotu. U Fiata jsem zatím nic takového neviděl a zajištujě to právě ten ventil co jsem psal.

A procpak myslis, ze ten fordacky ventil pro benzinove vypary davaji i do Tipa :?: :lol:

Více
16 roků 7 měsíců zpět #8 od petr1978
Jsem to nepochopil. Ale jestli se ptáš na ventil co je na hoře v podběhu, tak je to Fiat :)
Každopádně víčko do forda bych určitě nechtěl. Od té doby co jsem to vyráběl se na křižovatkách vyhýbám kadému autou co vypadá přibližně jako Ford :D

Více
16 roků 7 měsíců zpět #9 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Víčko nádrže

Jsem to nepochopil. Ale jestli se ptáš na ventil co je na hoře v podběhu, tak je to Fiat :)
Každopádně víčko do forda bych určitě nechtěl. Od té doby co jsem to vyráběl se na křižovatkách vyhýbám kadému autou co vypadá přibližně jako Ford :D

Takže i Mazda 121, VW Sharan, Seat Alhambra... atd. atd :)

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #10 od 11sax
Odpověděl 11sax pro téma víčko nádrže

Jak?
Víčko na tipu nemá žádne ventily. Je to jen víčko a o tlak v nádrži se stará oboustranný ventil co je v blatníku nad hrdlem nádrže.
Pletu se? Celkem mě to zajímá, protože jsem víčka vyráběl.

Po pádu víčka z výšky cca 120 cm se ulomil kousek vnějšího pastu.Po přilepení vypadalo normálně.Od té doby problémy se startem,po 1-2 dnech stání zaručeně.Přes rady,že nemůže to mít vliv jsem po 6 měsících víčko vyměnil za jiné a jsem bez problémů.Mechanici nechápou.Je to náhoda ?

11sax

Více
16 roků 7 měsíců zpět #11 od petr1978
No tak to je teda záhada? Já mám olámané víčko ze všech stran a nci se nezměnilo 8O

Více
16 roků 7 měsíců zpět #12 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Víčko nádrže

Na tom byvalem DOHCku jsem mel ventil na odvetravani z logem FORD :wink:

Více
16 roků 7 měsíců zpět #13 od petr1978
No já to právě nedávno rozebíral a měl tam Fiat :) Ale v motorovém prostoru mám taky ventil od Fordu. No co kus Fiatu to originál :D

Více
16 roků 7 měsíců zpět #14 od Tomas-Oaza
no na marea foru to byl uz nekolikrat problem tim ze nekdo dotah na fest vicko nadrze a udelalo to podtlak a auto nejelo jak ma :wink:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 7 měsíců zpět #15 od Tomas-Oaza
a kdyz sme u tech znacek tak dnes sem skladal hlavu na mari a vsim sem si ze egr ventil dela mitsubishy :lol:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Vygenerováno za 0.105 sekund