dira ve vyfuk.potrubi (v motor.casti)
Prasklo mi vyfukove potrubi ,ale hned asi 30 cm od motoru. Je to dira asi 0,5x0,5 cm. A hrozne to smrdi a ty splodiny se mi zenou i do auta. De to necim zalepit ? nebo se to musi vymenit hned ten prvni dil? a kolik tak stoji? Ta dira je v tech tlustejch tribkach jak jsou primo z motoru. a docela ti i trochu kouří. Help.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v
Lepit se to určitě nedá protože v tomhle místě je to potrubí rozpálený jak kamna...
Jediný co můžeš je to zavařit, ale v tomhle místě to vydrží opravdu chvilku a navíc to bude mizet pod rukama ( téměř to nepujde svařit)...
Vzhledem k tomu že tu nidke nevidim typ motoru jakej máš, tak ti přesnou cenu neřeknu... Ale pro příklad na můj motor ( viz podpis) by parohy od starline stáli 3879Kč s daní v autokelly takže GL...
PS: Doporučuju kontaktovat Michala Zajíčka, ten vejfuky dělá, má supr ceny a vubec
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Jinak ale u tebe je to nepříjemný i tim že ty plyny sou jedovatý a tobě to jde si psal do kabiny, když nic jinýho mohlo by ti z toho bejt blbě...
Zkus si dát inzerát do sekce bazar, třeba někdo mít bude. A nebo zkus napsat tomu Michalovi, na srazu měl i něco jetýho....
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
shortycz odkud jsi?
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
a sakra, mno to je presne ono. ma to vliv na spotrebu ? Mam tipo 1.6 DOHC, rv 88, 66kw. sakra takouvej kousek zeleza a je to drahy jak xxx. achjo
hmm no na DOHC jsou ty parohy skoro dvakrát dražší jak na OHC co má F@ster ...chtěl jsme je taky kvůli prasklině koupit, ale cena mě okanžitě odradila, takže jsme je nechal zavařit a drží
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
jsem z Vychodnich Cech, kousek od Usti nad Orlici
tak to nemáš ode mě zase tak daleko
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Fiat Tipo 1.4ie r.1989
Fiat Tipo 1.4ie r.1989