Prosím o pomoc
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
r.v.1988-už je pryč
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
Já už jsem byl u dvou známých aby mi to napíchli na diagnostiku jenomže bohužel se nechce spojit s diagnostikou takže nejdou vyjet závady.Už jsem taky vyměnil co se dalo a napadá mě jenom už ta lambda
No a není jednotka ko?Registr závad by měl být čitelný.Pokud jednotka neodpovídá, tak jestli není problém v ní.Lambda jde změřit samostatně jestli je dobrá nebo ne.Pořád mi ale neštimuje proč po odpojení baterky tj. restart řídící jednotky to 2dny jede a pak konec.Lamda pokud by byla odvařená by prostě nefungovala a blblo by to pořád, odpojení baterie by na to nemělo mít žádný vliv,protože lambda by házela nesmysly a podle toho by to taky jelo.Možná by stálo za pokus vypůjčit řj. z jiného funkčního auta a vyskoušet to.
Radek
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
já vyměnil i ř.j z funkčního vozu a bez výsledku,ale neříkám že by to juráskovi nemohlo pomoct.v těchto problémech stojí za zkoušku vše, i zdánlivě nesouvisející.Já už jsem byl u dvou známých aby mi to napíchli na diagnostiku jenomže bohužel se nechce spojit s diagnostikou takže nejdou vyjet závady.Už jsem taky vyměnil co se dalo a napadá mě jenom už ta lambda
No a není jednotka ko?Registr závad by měl být čitelný.Pokud jednotka neodpovídá, tak jestli není problém v ní.Lambda jde změřit samostatně jestli je dobrá nebo ne.Pořád mi ale neštimuje proč po odpojení baterky tj. restart řídící jednotky to 2dny jede a pak konec.Lamda pokud by byla odvařená by prostě nefungovala a blblo by to pořád, odpojení baterie by na to nemělo mít žádný vliv,protože lambda by házela nesmysly a podle toho by to taky jelo.Možná by stálo za pokus vypůjčit řj. z jiného funkčního auta a vyskoušet to.
r.v.1988-už je pryč
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
r.v.1988-už je pryč
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
jo ,lambda je tam kde píšeš,takže jestli ji vyměníš a vůz bude ok tak dej vědět.Nedalo mi to a ještě teď jsem se šel na tu lambdu podívat.Mám Fiata jeden měsíc a předpokládám že je lambda zespodu podvozku na výfuku.Jestli ano tak jsem zjistil že je utržená a byla pouze zalepená izolačkou.takže problém se asi našel.
r.v.1988-už je pryč
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE