Radicka - Hodne zajimava zavada!

Více
16 roků 2 měsíců zpět #1 od 250watts
Tak tipous zacal zas blbnout tentokrat jde o to ze jde zaradit pouze 3ka a 4ka a paka se v zarazene poloze kyve ze strany na stranu jako kdyby byl zarazen neutral :D nechapu to - vzivote sem o necem takem neslysel a na jinych autech se me nic podobneho nestalo :) spatne se to rozjizdi na trojku:)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #2 od Předseda
Ohnuté vidličky v převodovce?

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #3 od Honza
vymačkanej váleček na koncovce řadičky co spojuje řadičku s tyčí co jde z mot prostoru..?

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
16 roků 2 měsíců zpět #4 od stiglitz

Ohnuté vidličky v převodovce?

Vidličky lze ohnout? Já myslel že prasknou, nevím co je to za matroš. V traktoru jsem onehdá blbě zařadil a praskla vidlička, ale to byla rána...

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #5 od Předseda
Nevím jak u Tipka, ale u oktávky jsem je ohnul.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6 od 250watts
No me se to stalo zrazu pri projizdeni - vazne netusim co stim a v servisu si za to vezmou nekrestanske prachy ... prave ta 3ka a 4ka de radit z kazde polohy - kdyz chci radit jednicku nebo petku dycky tam je trojka - to je hodne divne!

Více
16 roků 2 měsíců zpět #7 od Charles
a co třeba ohnutá řadící táhla nebo vypadnuté jedno z nich :idea:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 2 měsíců zpět #8 od Fiat2000
Taky sázím na táhlo, které tzv imituje Háčko..co ti vykloní a ty můžeš zařadit 1 a 2 a nebo Z...jinak by se to přeci nemohlo kejvat do stran :-)
třeba ti vypadl jen a jen šroubek a táhlo prostě nezabírá...

já mám jinak lanovody...a nevím jestli Tupoun to má jako starší aut..dvě táhla???

Více
16 roků 2 měsíců zpět #9 od 250watts
Jo s tahly jste meli pravdu - diky!! bylo tak sikovne vyskocene ze sem si toho vubec nevsim drive ... zpatky uz to tam nedrzi asi bude treba koupit nove ...

Více
16 roků 2 měsíců zpět #10 od Fiat2000
mrkni na to a nebo nafoť..vše se dá opravit....ať moc neutrácíš..

Více
16 roků 2 měsíců zpět #11 od TooM-As
opravti to jde , ale je to jen provizorní řešení . i když někteří už to takhle mají delší dobu viď charlesi :D .

Táhlo i s koloukbem vyndáš a táhlo trochu rozklepeš okolo kloubku. ono pak už navyskakuje ale je to jen otázka času než se to zas vymačká a začne skákat.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 2 měsíců zpět #12 od 250watts
toz ja se stim zatim moc nesr... vzal sem to pevnou izolackou :D casem nekomu reknu at mi stim neco zrobi ... Diky!

Více
16 roků 2 měsíců zpět #13 od Charles

opravti to jde , ale je to jen provizorní řešení . i když někteří už to takhle mají delší dobu viď charlesi :D

njn co se dá dělat, zatim to chodí v pohodě, dokonce líp než když jsem to koupil, jsem bohužel ještě nenašel chvíli a hlavně prostor k většímu rozebrání

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 2 měsíců zpět #14 od jirkaR
no já je měnil vše za nové , a víš proč ? 2 x mě to nechalo jsem nevěl co s tím tak odtah - no a představ si situaci jedeš sám f¨¨do kopce nefunguje ti ručka vyskočí táhlo zůstaneš tam stát ale nemůžeš vylést s auta co budeš děllat sedět na brzdě :idea:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 2 měsíců zpět #15 od TooM-As

no já je měnil vše za nové , a víš proč ? 2 x mě to nechalo jsem nevěl co s tím tak odtah - no a představ si situaci jedeš sám f¨¨do kopce nefunguje ti ručka vyskočí táhlo zůstaneš tam stát ale nemůžeš vylést s auta co budeš děllat sedět na brzdě :idea:

a teď s novým lankem už ti ručka běží ?

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Vygenerováno za 0.500 sekund