teplota oleje a řazení
Méně
Více
16 roků 1 měsíc zpět #16
od michal_tipar
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: teplota oleje a řazení
jo jenže s tou roztažností materiálu se počítá při konstrukci, neříkej mi, že konstruktéři budou takový tydýti...
Spíš bych řekl, že tam bude nějaký problém, odštíplá segerovka a následný posun koleček... nevím neměl sem to nikdy rozebraný, ale takovýhle problém sem měl na felině, převodovka se po bouračce uvnitř nějak "přerovnala" odštípaly se segerky nebo co to drží kolečka na místě a rozpálila se tak ,že nešlo nakonec vůbec řadit...
Spíš bych řekl, že tam bude nějaký problém, odštíplá segerovka a následný posun koleček... nevím neměl sem to nikdy rozebraný, ale takovýhle problém sem měl na felině, převodovka se po bouračce uvnitř nějak "přerovnala" odštípaly se segerky nebo co to drží kolečka na místě a rozpálila se tak ,že nešlo nakonec vůbec řadit...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 1 měsíc zpět #17
od BlackJack
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Odpověděl BlackJack pro téma Re: teplota oleje a řazení
Nemůžeš ho tak strašit Podle mě pujde o capinu. Zkusil bych prostříkat čepy táhel, podívat se po tom. Zkoušet řadit na místě s vypnutým motorem (zahřátým/studeným) a hledat rozdíly.jo jenže s tou roztažností materiálu se počítá při konstrukci, neříkej mi, že konstruktéři budou takový tydýti...
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.274 sekund