pasuje vyfuk z Tipa 2.0 16V na Coupe 1.8 16V?

Více
16 roků 1 měsíc zpět #1 od TDGT
zdarec hosi chtel sem se zeptat jestli pasuje vyfuk z tipa na coupe,teoreticky by to melo byt stejny,jedna se hlavne o posledni dva koncovy tlumice

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #2 od Honza

zdarec hosi chtel sem se zeptat jestli pasuje vyfuk z tipa na coupe,teoreticky by to melo byt stejny,jedna se hlavne o posledni dva koncovy tlumice

po předposlední tlumič teoreticky ano (1.8 ma udajně trochu jinačí část od katalyzátoru..), koncovej už tam nedáš, u tipa je jinak natočenej a je to má navíc jiný rozměry,který yb ale neměly bejt pokud máš svářečku překážkou...

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
16 roků 1 měsíc zpět #3 od stiglitz
Mám taky problém, a nechci zakládat další vlákno, mám 1.6 a do roku 1993 se dával výfuk s takovou jakoby sponou, ale já už mám přírubu, v ní je kroužek a ta příruba je trojůhelníková, se třemi dírami. Potíž je v tom že ta se sponou je o hodně levnější v polsku, zatímco tu moji poláci nedělají, musel jsem koupit Bosala za moc korunek. :evil: Dělal někdo snad takovou úpravu? A jsou to stejný výfucky?

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #4 od Kůrkyn
k systému příruby a těsnícího kroužku se přešlo kvůli lepší těsnosti a snadnější montáži, jinak tlumiče bych tipnul, že jsou stejné. Jestli máš přírubu, tak buď rád, je to spolehlivější spoj.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #5 od stiglitz
Je o tři tácy dražší. Jsem štěstím bez sebe.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 1 měsíc zpět #6 od stiglitz
Jestli to je jinak stejný, kouknu se co se dá dělat.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 1 měsíc zpět #7 od Kůrkyn
tím chci říct, že můžeš koupit polský a přírubu si vyměnit ze starého...

PS: Ty tři tácy se dají promrhat malou dírkou, když to v tom místě netěsní a baští o půl litru víc..

Vygenerováno za 0.325 sekund