záměna motorů
2)složitost výměny palivového čerpadla na 1,4 (je to podobné jako např na šádesech,105,120,fávo)
Děkuji za odpovědi,mám možnost za hubičku koupit tempru SW s vyměněným motorem,tsk a e má a prošla OK.díky pal.čerp.přišli na jiný motor.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT
fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Zatím pořád přemýšlým zda do toho jít,při minulé koupi to bylo obdobné,akorát jse neměl tucha,že jsou sfalšovány identifikátory.A navíc mi stojí před barákem nepojízdnej pažout v naftě s diagnózou prasklá hlava nebo fouklé těsnění.
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
V techničáku mám zapsáno motor 159 A 2.000 (1372 ccm), ale VIN je tam napsaný takový, že tam má být šestnáctka. Ale podle mýho - co je psáno, to je dáno, ne? Nikdo by mi neměl dělat problémy na technický, když se číslo i typ motoru shodují s údaji, které jsou o něm zapsaný v TP, i když nesedí s VIN. Nebo se pletu?
Krom toho auto je v roce 94 přivezený z Německa a všechny údaje jsou v českým techničáku už od začátku, mezitím to prošlo 3 majitelema, takže motor se změnil už asi v Německu.
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
No jestli bereš STK jako nejvyšší autoritu, která zkontroluje celý svět tak to je mi tě lítoto michal -tiparPokjud by si přečetlmoje příspěvky,tak bys věděl,že na to nepřišli ani na STK a E ani na evidenční kontrole.Já zatím to auto neviděl,komunikuji s majitelkou e-mailem.
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.