vstrikovani

Více
15 roků 11 měsíců zpět #1 od wojc
vstrikovani vytvořil uživatel wojc
Zdravim mam problem. Delal sem rozvody a tedkom mam problem se vstrikovanim.benzin koluje v takove mysticce jak tam je membrana a pruzina a do vstrikovace se vubec nedostane. do vstrikovace proud jde. poradi mi nekdo?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 11 měsíců zpět #2 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: vstrikovani
Mám ten dojem, že jsem ti psal v jiném vlákně o těch čidlech, ale asi jsi to nečetl :roll: Takže prosimtě si to přečti a projdi potřebné věci.
Ještě se zeptám, jestli jsi nějak hýbal se vstřikovací jednotkou? rozebíral jsi jí nebo něco podobné?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 11 měsíců zpět #3 od wojc
Odpověděl wojc pro téma Re: vstrikovani
vubec sem s tim nic nedelal. nevim jestli by to nemohlo byt tim cidlem otacek. nejdriv skusim teda promerit jestli jde do vsech kontaktu proud. zatim dik

Více
15 roků 11 měsíců zpět #4 od wojc
jo a jiskru to hazi. kdyz crnknu benzin primo do klapky tak motor naskoci ale hned taky zdechne pac tam nejde do vstrikovani benzin.

Více
15 roků 11 měsíců zpět #5 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: vstrikovani
No že jde na střikovací ventil napětí, to ještě nic neznamená, protože +12V tam jde stále přes pojistku pod tim černym deklem na přepážce za motorem. Řídicí jednotka na ten vstřikovač posílá kostru a podle toho se otevírá ventil. Takže když vezmeš minus přímo z baterky a dáš ho na vstřikovač (mám pocit, že to je svorka B), tak by se měl otevřít a normálně stříkat benzín ;)
Jinak potom jestli náhodou nemáš zacpaný vstřikovací ventil. Je na něm mikro sýtko a tak třeba tam něco je.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 11 měsíců zpět #6 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: vstrikovani

Zdravim mam problem. Delal sem rozvody a tedkom mam problem se vstrikovanim.benzin koluje v takove mysticce jak tam je membrana a pruzina a do vstrikovace se vubec nedostane. do vstrikovace proud jde. poradi mi nekdo?

je hezké být skromný ale mohl ses aspoň pochlubit co tam máě za motor :lol:

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
15 roků 11 měsíců zpět #7 od wojc
po zmereni jde do toho ventilu jen 7 voltu.Tak jsem zkousel teda propojit z baterky na ventil tak se normalne otevrel a benzin strikal. takze do toho ventilu ma jit 12 voltu nebo staci tech 7 a chyba je jinde??? Motor je samozrejme benzin 1.6

Více
15 roků 10 měsíců zpět #8 od mirda41
Odpověděl mirda41 pro téma Re: vstrikovani
Už si ten problém se vstřikem vyřešil a jak,v čem byla chyba?Já teď řeším stejný problém,taky mě ze vstřiku nekápne ani kapka benálu...přitom se jeví všechno v pořádku...tedy dle mé laické kontroly a měření :roll:

mirda41
Tempra 1,6 ie 57 kW r.v. 1991

Více
15 roků 10 měsíců zpět #9 od wojc
No ja ti ani nevím kamarad autoelektrikář si taky nevěděl rady zahybaly jsme s pár dráty a na levé straně je jakejsi plech a pod ním nějakej váleček u něho jsme vyměnily konektory a auto naskocilo :D

Více
15 roků 10 měsíců zpět #10 od mirda41
Odpověděl mirda41 pro téma Re: vstrikovani
Ten odpor sem taky zkoušel,de přes něj 12 V.jen nevím,kam z něj vede dál ten zelenej kablík...mohl by být někde přerušený nebo tak nějak.Taky sem zkoušel vstřik napřímo na baterku a vstřikuje.Už sem z toho jelen :?
Zítra zkusím sehnat zde tolik zmiňované čidlo otáček a uvidí se co dál...

mirda41
Tempra 1,6 ie 57 kW r.v. 1991

Vygenerováno za 0.390 sekund