Tipo 1.4ie..motor netáhne a jízda je jak se zátáhlou brzdou
15 roků 11 měsíců zpět #1
od ParddaL
Život je neusálá akce a reakce )
Tipo 1.4ie..motor netáhne a jízda je jak se zátáhlou brzdou vytvořil uživatel ParddaL
Ahoj Všem...
Prosím o radu, či jakoukoliv pomoc....
Při studeném startu je Vše ok..motor jde do otáček a volnoběh je normální, při zahřátí motoru se otáčky zvýší a motor ač na volnoběh je vše normální a motor jde krásně do otáček, tak při jízdě je situace jak kdybych měl zatáhlou ruční brzdu(motor netáhne)
1)svíčky NOVÉ
2)kabely OK
3)potenciometr SNAD TAKÉ OK(po rozebrání jedna pacička jezdce, mírně ohnutá)VYČIŠTĚNO
4)vzduchový filtr NOVÝ
Moc děuji za jakoukoli pomoc a názor...ParddaL
Prosím o radu, či jakoukoliv pomoc....
Při studeném startu je Vše ok..motor jde do otáček a volnoběh je normální, při zahřátí motoru se otáčky zvýší a motor ač na volnoběh je vše normální a motor jde krásně do otáček, tak při jízdě je situace jak kdybych měl zatáhlou ruční brzdu(motor netáhne)
1)svíčky NOVÉ
2)kabely OK
3)potenciometr SNAD TAKÉ OK(po rozebrání jedna pacička jezdce, mírně ohnutá)VYČIŠTĚNO
4)vzduchový filtr NOVÝ
Moc děuji za jakoukoli pomoc a názor...ParddaL
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 11 měsíců zpět #2
od čenda
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Odpověděl čenda pro téma Re: Tipo 1.4ie..motor netáhne a jízda je jak se zátáhlou brzdou
Víš jistě, že nejezdíš se zataženou ruční brzdou (zarezlá lanka, táhla v bubnu atd.)? Lze zjistit sáhnutím na bubny po jízdě, mají být naprosto studené.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
15 roků 11 měsíců zpět #3
od ParddaL
JJ, to vím určitě...to bylo to první na co jsem se koukal...vše je v pořádku...myslím že to bude palivový sistém, ale nejsem si jist...
Odpověděl ParddaL pro téma Re: Tipo 1.4ie..motor netáhne a jízda je jak se zátáhlou brzdou
Víš jistě, že nejezdíš se zataženou ruční brzdou (zarezlá lanka, táhla v bubnu atd.)? Lze zjistit sáhnutím na bubny po jízdě, mají být naprosto studené.
JJ, to vím určitě...to bylo to první na co jsem se koukal...vše je v pořádku...myslím že to bude palivový sistém, ale nejsem si jist...
15 roků 11 měsíců zpět #4
od ParddaL
Ahoj dnes jsem trochu experimentoval, a odpojil jsem krokomotorek, výkon se vrátil na původní hodnoty, ale nevím zda tento experiment neovlivní něco jiného...!!??
ParddaL
Odpověděl ParddaL pro téma Re: Tipo 1.4ie..motor netáhne a jízda je jak se zátáhlou brzdou
Ahoj dnes jsem trochu experimentoval, a odpojil jsem krokomotorek, výkon se vrátil na původní hodnoty, ale nevím zda tento experiment neovlivní něco jiného...!!??
ParddaL
15 roků 11 měsíců zpět #5
od bery1970
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
Odpověděl bery1970 pro téma Re: Tipo 1.4ie..motor netáhne a jízda je jak se zátáhlou brzdou
bez krokáče bedeš mít problém s volnoběhem,kdybys potřeboval jinej tak tady
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...viewtopic&t=8728
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
15 roků 11 měsíců zpět #6
od ParddaL
Určitě si ho vemu......pošlu ti e-mailem adresu...
Moc díky ParddaL
bez krokáče bedeš mít problém s volnoběhem,kdybys potřeboval jinej tak tady
Určitě si ho vemu......pošlu ti e-mailem adresu...
Moc díky ParddaL
Vygenerováno za 0.316 sekund