rozvody 1,4 ie 1993

Více
15 roků 11 měsíců zpět #1 od Kevin
rozvody 1,4 ie 1993 vytvořil uživatel Kevin
nazdar chlapi, menim rozvodovy remen, protoze mi tekl simering na klice a odesel rozvodak. dole mam remenici na rysce klinek - vylisek na bloku a nahore se nemam podle ceho zorientovat, staci jen podle drazky na ozubenem kole k carce na remenu? zadny vysuvny kolik tam neni. Diky za radu pripadne obr.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 11 měsíců zpět #2 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: rozvody 1,4 ie 1993
Jen dotaz. Proč nejdřív to napíšeš do staršího tématu a pak vytvoříš nové téma :?: Nějak mi uniká smysl :!: Pak je zde zbytečně několik témat se stejným jménem a problémy :evil:

Jinak ti odpovim, že nahoře vačku nastavíš podle značky na rozvodovém kole a druhá značka je na krycím plechuza kolem. Buď čárka barvou a nebo výřez v plechu. Tady máš taky obrázky:
www.fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=3102

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 11 měsíců zpět #3 od Kevin
Odpověděl Kevin pro téma Re: rozvody 1,4 ie 1993
omlouvam se, napsal jsem to do starsiho postu, ale pak smazal a napsal new :wink: ta horni drazka je nejspis nekde vedle toho plastu z venku od vika ventilu nebo musim posvitit za kolo? Jak moc jsou presne cary na rozvodaku?

Více
15 roků 11 měsíců zpět #4 od Charles

ta horni drazka je nejspis nekde vedle toho plastu z venku od vika ventilu nebo musim posvitit za kolo? Jak moc jsou presne cary na rozvodaku?

Je tam jak to vidíš na obrázku. Jinak nevim jaký čáry rozvoďáku myslíš, řemen je univerzální na více typů aut, takže se řiď ryskami a ne nějakými čárami na řemenu. Kdo ví co tam je nablitá, třeba to je jen zteklá barva, jak na to píšou výrobce a reklamu ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
15 roků 11 měsíců zpět #5 od Kevin
myslim rysky na rozvodaku, takove dve pekne zlute, asi 1mm silne .... to jen tak 8O jestli bude vrchni kolo nastaveno spravne, tak by mel palit prvni valec nebo se pletu?

Více
15 roků 11 měsíců zpět #6 od Charles
Na rozvoďáku může být co chce, ale pro nastavení rozvodů to není, k tomu jsou kola a značky ;) Jinak mám ten pocit, že pálí bude pálit první a hned po něm poslední :)

Více
15 roků 11 měsíců zpět #7 od Kevin
tak jsem dal Tipo do provozu, ale vypada to, na hnute ventily. Strili to do vyfuku Pocet spatnych ventilu neznamy :? ma s tim nekdo zkusenosti? skouby budou nejspis pekne zarostly .... ach jo. cenova kalkulace??

Více
15 roků 11 měsíců zpět #8 od Charles

tak jsem dal Tipo do provozu, ale vypada to, na hnute ventily. Strili to do vyfuku Pocet spatnych ventilu neznamy :? ma s tim nekdo zkusenosti? skouby budou nejspis pekne zarostly .... ach jo. cenova kalkulace??

V jakém smyslu myslíš hnuté ventily? Máš úplně správně nastavené ty rozvody, nemáš to o zub jinak? A jaký šrouby myslíš, že budou zarostlý?

Více
15 roků 11 měsíců zpět #9 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: rozvody 1,4 ie 1993
Jsem tu z flamu, tak to nectu cele, ale spravna otazka, jestli to nemas hozene o zub nebo spatne nastavene

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
15 roků 11 měsíců zpět #10 od Kevin
Dole jsem mel klinek - drazka na bloku a nahore drazka na kole proti vytazenemu koliku na plastu. Motor normalne naskocil, bezi na 4, jen to pravidelne strili do vyfuku a ma takovej jinej zvuk. Nez se v tom zacnu hrabat, nejdriv zkusim zmerit kompresi. Ty srouby jsem myslel na svodech a tak okolo, jestli nebdou moc zarezly 8O

Více
15 roků 11 měsíců zpět #11 od Kůrkyn
Odpověděl Kůrkyn pro téma Re: rozvody 1,4 ie 1993
ryska je i na setrvačníku

Více
15 roků 11 měsíců zpět #12 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: rozvody 1,4 ie 1993

ryska je i na setrvačníku

Jojo, ale pozor, je jich tam víc... mně se teď bohužel nevybavuje, která je ta správná :?

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
15 roků 11 měsíců zpět #13 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: rozvody 1,4 ie 1993
Ano ,ano... Horni uvrat. A nebo vyndat svici a juknout sroubovakem :D

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Vygenerováno za 2.290 sekund