Prevodovka 1.4ie

Více
15 roků 11 měsíců zpět #1 od medy
Prevodovka 1.4ie vytvořil uživatel medy
Zdravim Vas, mam Tipo 1.4ie a problem s prevodovkou. Nejde zaradit 1, 3, 5 funguje len 2, 4, R. Mam podozrenie na tiahlo, ale niesom si isty. Stalo sa Vam to uz niekomu? Ak ano, poprosil by som aj strucny popis opravy. Dakujem! Stastne a Vesele :-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• vilímek petr
15 roků 11 měsíců zpět #2 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Prevodovka 1.4ie
Zdarec,jestli je to táhlo tak mrkni pod kapotu a jdou vidět,jestli tak mohlo jen vypadnout z toho kloubu.Pak jenom nasadit.V nejhorším to má převodovka za sebou.

Více
15 roků 11 měsíců zpět #3 od medy
Odpověděl medy pro téma Re: Prevodovka 1.4ie

Zdarec,jestli je to táhlo tak mrkni pod kapotu a jdou vidět,jestli tak mohlo jen vypadnout z toho kloubu.Pak jenom nasadit.V nejhorším to má převodovka za sebou.

Auto je po mensej havarii. Takze je mozne, ze to vyskocilo po naraze?

Více
15 roků 11 měsíců zpět #4 od Kevin
Odpověděl Kevin pro téma Re: Prevodovka 1.4ie
Možné to je, ale třeba to budeš mít jako já. Kvalty dopředu mi vypadávaly a nedržel neutral, taky po menší bouračce. Vyřešil jsem to tak, že mi to řadí jen přes dvě tahla, třetí mám odpojené.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #5 od lubo
Odpověděl lubo pro téma Re: Prevodovka 1.4ie
Měl jsem to samé. Šlo mi řadit jen dolů 2, 4. zp. Jezdil jsem v rozsoleném sněhu a marastu. Dal jsem auto do garáže a ráno jsem již nezařadil. Oprava celkem jednoduchá. WD-40. Udělat si delší hadičku a několikrát pořádně prostříkat čepy tří táhel které vedou k převodovce. Prostříkat, nechat působit a rozhýbat řadící pákou. Po několika prostříkáních chodí řazení bez problémů.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #6 od Johny-Banisko
Odpověděl Johny-Banisko pro téma Re: Prevodovka 1.4ie
nazdarte ludia...ja mam takisto 1.4 ie a potrebujem zavarit jedno tiehlo povedzte mi niekto ako sa to vybera to tiahlo diiik

Vygenerováno za 1.231 sekund