new svíčky-90 km:(
- Michael!!!
- Autor tématu
Méně
Více
15 roků 9 měsíců zpět #1
od Michael!!!
Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!
new svíčky-90 km:( vytvořil uživatel Michael!!!
zdravím prosím koupil new svíčky NGK made in japan a když jsem s nima ujel cca 90 km tak jedna svíčka na 2 válci už nedávala tu pořádnou jisrku,hned jak jsem jí vyčistil tak to zase bylo o.k.byla hodně černá a myslím si že tam byl i olej!!!...Co myslíte???...je možný že jsou v háji kroužky na pístu???nebo co by to mohlo být???
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 9 měsíců zpět #2
od jamk1
Odpověděl jamk1 pro téma Re: new svíčky-90 km:(
Odmerať kompresiu vo valcoch. Podľa možnosti na teplom motore, vybraté sviečky zo všetkých valcov a rovnomerne dlho točiť motor pri všetkých štyroch meraniach. Potom do každého valca vstreknúť injekčnou striekačkou pred meraním 1cm3 motorového oleja a opakovať meranie. Porovnať výsledky. Ak sa po meraní so vstreknutým olejom kompresia zlepšila, ukazuje to jednoznačne na netesné krúžky.
15 roků 9 měsíců zpět #3
od stiglitz
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Odpověděl stiglitz pro téma Re: new svíčky-90 km:(
Jsou dvě možnosti. Vlastně tři. Buď ti teče olej do svíček tím, jak ti teče olej ventilovým víkem po bloku na svíčky a závitem dovnitř. Nebo tím, co psal přispěvatel přede mnou, a nebo, to je nejvíc pravděpodobné, jsou v háji simerinky na ventilech, jsou zkrátka vyhřátý, neplní už tudíž svou funkci a - žere ti to olej?
stiglitz.
/////
15 roků 9 měsíců zpět #4
od Předseda
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Odpověděl Předseda pro téma Re: new svíčky-90 km:(
Nemohlo by to být i předstihem?
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
15 roků 9 měsíců zpět #5
od jamk1
Ak je to iE, tak tam s predstihom moc nenarobis, lebo ten motor ma snimc hornej uvrate a predstih nenastavis otacanimrozdelovaca, ako u auta bez snimaca hornej uvrate.
- Michael!!!
- Autor tématu
Méně
Více
15 roků 9 měsíců zpět #6
od Michael!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: new svíčky-90 km:(
nu s tím olejem nevím já jsem stím najel jen tich 90 km a nezkoumal jsem to!!!...ty Simerinky mě vůbec nenapadly to je dost možný!!!a ty komprese to slusím díky mooc!!!
15 roků 9 měsíců zpět #7
od Honza
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Odpověděl Honza pro téma Re: new svíčky-90 km:(
nepraštil si s tou svíčkou nějak - ony jsou svíčky háklivý na zacházení a třeba včera jsme vytáhl nový championy z GI GTi, ve kterým najely sotva 5km, a jeden se mi rozpadl v ruce...
jak vypadalyostatní svíčky -pokud pouze 1 byla černá buď byl problém v ní,kabelu, nebo je problém v tom válci...nebo může bejt taky špatná tepelná hodnota svíček (dle černýho povlaku příliš studená svíčka)..
jak vypadalyostatní svíčky -pokud pouze 1 byla černá buď byl problém v ní,kabelu, nebo je problém v tom válci...nebo může bejt taky špatná tepelná hodnota svíček (dle černýho povlaku příliš studená svíčka)..
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
15 roků 9 měsíců zpět #8
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: new svíčky-90 km:(
Jak hodně ti to žere? Ubývá olej?
černé svíčky znamenají buď olej ve spalovacím prostoru, ale to je takovej jinej černej sajrajt a je na svíčce připečenej (ostranit lze jen silou). Nebo je svíčka černá od "sazí" což znamená bohatou směs a pak lze svíčku očistit jen hadrem a je dobrá....natoč studené auto, na tom to nejlépe poznáš, a stoupni si za něj a čmuchej....pokud bude cítit z výfuku pach benzínu, tak je bohatá směs a pokud spálenej olej, začít hledat příčinu...pokud ucítíš něco jiného, tak se podívej, jestli jsi nešlápl do ...
černé svíčky znamenají buď olej ve spalovacím prostoru, ale to je takovej jinej černej sajrajt a je na svíčce připečenej (ostranit lze jen silou). Nebo je svíčka černá od "sazí" což znamená bohatou směs a pak lze svíčku očistit jen hadrem a je dobrá....natoč studené auto, na tom to nejlépe poznáš, a stoupni si za něj a čmuchej....pokud bude cítit z výfuku pach benzínu, tak je bohatá směs a pokud spálenej olej, začít hledat příčinu...pokud ucítíš něco jiného, tak se podívej, jestli jsi nešlápl do ...
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
- Michael!!!
- Autor tématu
Méně
Více
15 roků 9 měsíců zpět #9
od Michael!!!
nn se svíčkama jsem nák neboch a kontroloval jsem je nic s nimy nebylo!!!...jinak ostatní válce šly v pohodě nevynechávaly!!!...s tím čicháním to zkusím ale na svíče byl přímo ten sajrajt a i olej nu!!!jinak mi to plive z výfuku vodu!!!
15 roků 9 měsíců zpět #10
od jamk1
Ta voda z vyfuku je v pohode. Vyfukove potrubie je dlhe a este k tomu v tomto pocasi riadne studene,takze sa v nom kondenzuje voda z horucich vyfukovych plynov.
Iba v pripade ze by sa Ti stracala voda z chladiaceho systemu, tak by to bola ina vec.
Iba v pripade ze by sa Ti stracala voda z chladiaceho systemu, tak by to bola ina vec.
15 roků 9 měsíců zpět #11
od stiglitz
stiglitz.
/////
Odpověděl stiglitz pro téma Re: new svíčky-90 km:(
Jo, svíčky buď očazené, nebo je tam "pecka".
stiglitz.
/////
15 roků 9 měsíců zpět #12
od Zuntak
Odpověděl Zuntak pro téma Re: new svíčky-90 km:(
Viděl bych to na ty simerinky okolo ventilů,kdyby ti to slo přes kroužky tak každou jízdu doléváš hodně oleje do motoru a hodně by to kouřilo a furt
- Michael!!!
- Autor tématu
Méně
Více
15 roků 9 měsíců zpět #13
od Michael!!!
aha tak to jo!!!nu tak to zase bude sraní s hlavou!!!...kua chjooo nu nekouří to jej tak normálně,černě ne!!!...ale ted se to zlepšilo tak to budu dělat asi až příští zimu ale díky mooc
Vygenerováno za 0.451 sekund