Mierka oleja 1.6 TEMPRA

Více
15 roků 9 měsíců zpět #1 od smato
Mierka oleja 1.6 TEMPRA vytvořil uživatel smato
zdravim pokazila sa mi mierka oleja resp. sa mi cela rozpadla zostalo mi len to co ide do motora a koniec nemam ma niekto s tym skusenosti ak ano ako to vyriesil?da sa dat aj nejaka ina mierka z ineho auta?DIKY

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #2 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: Mierka oleja 1.6 TEMPRA
Tak si skus sehnat merku z jinej tempry protoze si myslim kdyby jsi pouzil z jineho auta tak ti nemusi dosahnout na olej kazdy auto ji ma jinak dlouhou si pouze myslim nevim to treba to pujde a treba taky ne :D

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
15 roků 9 měsíců zpět #3 od Zuntak
Odpověděl Zuntak pro téma Re: Mierka oleja 1.6 TEMPRA
Mě se to stalo taky určitě myslíš tu měrku elektronickou je na hoře kablík a ten je spojenej konektorem,dole je takovej plastik s dirkama a ve vnitř dva plíšky k sobě.Ja jsem vypojil ten konektor nahore a jezdim bez mereni akorad vzdy kouknu na víšku hladiny to tam je znat na tom plastíku a je to okej novou jsem nikde nesehnal většinou nehorázný kačky za to anebo je tam jen drát,u každého auta je jiná délka měrky.

Více
15 roků 9 měsíců zpět #4 od smato
Odpověděl smato pro téma Re: Mierka oleja 1.6 TEMPRA
No presne ten plas ale to sa mi cele rozpadlo uplne nemam tam uz nist ani plast proste uplne death...bude to pasovat aj z nejakej dieslovej bo tempru 1.6ku asi tazko dakde zozeniem po vrakoviskach....nema ju dakto ???

Více
15 roků 9 měsíců zpět #5 od Zuntak
Odpověděl Zuntak pro téma Re: Mierka oleja 1.6 TEMPRA
Hele tak ja to mám taky rozpadlí a už je to tam 10 let a nějak se po tom nepídim ten plastik je dlouhy tak 3cm a prostredek hladiny na nem je tak v pulce plastíku,scháněl jsem jí ale nikde nesehnal a hrozny kacky za to chtěli tak jsem to vzdal

Vygenerováno za 0.308 sekund