stříkačka

Více
15 roků 8 měsíců zpět #1 od Michael!!!
stříkačka vytvořil uživatel Michael!!!
Čau dy mám takový závážnější problém u Tempry 1.6 i.e. cat mi nestříká palivo do sání prostě stříkačka to tam nepošle káblíky o.k. jsou tam 2 + a 2 - vše o.k. stříkačka je taky o.k. já si myslím že to bude v řídící jednotce že nedává impulsiten káblím od řídící jednotky pin 14(bílej)tak ten to dovede proud až ke vstřiku ale pak ni kostra je taky o.k.ale to sjem když sjem koušel tam dát prosu jinak jednotka tam nedá nic:(:(...nevím v čem by to mohlo být PLS poradte!!! :cry: :cry: :cry:

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #2 od Kůrkyn
Odpověděl Kůrkyn pro téma Re: stříkačka
jestli neháže ani jiskru, tak je to snímačem otáček.

řídící jednotka je v podstatě bezporuchová....

Více
15 roků 8 měsíců zpět #3 od Michael!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: stříkačka
oki oki ale mám za to že jiskru to dávalo ale určo se zítra juknu pořádně nu mám dotaz jsou ř.d. z tipa a Tempry stejné???oboje jsou zamozdřejmě BOSH

Více
15 roků 8 měsíců zpět #4 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: stříkačka

Čau dy mám takový závážnější problém u Tempry 1.6 i.e. cat mi nestříká palivo do sání prostě stříkačka to tam nepošle káblíky o.k. jsou tam 2 + a 2 - vše o.k. stříkačka je taky o.k. já si myslím že to bude v řídící jednotce že nedává impulsiten káblím od řídící jednotky pin 14(bílej)tak ten to dovede proud až ke vstřiku ale pak ni kostra je taky o.k.ale to sjem když sjem koušel tam dát prosu jinak jednotka tam nedá nic:(:(...nevím v čem by to mohlo být PLS poradte!!! :cry: :cry: :cry:

Zkus promerit jestli je na vstrikovacim ventilu 12V proti kostre.Pokud ne tak chybi privod od baterie.Je spinan hlavnim rele schovanym pod tim cernym plastem pod oknem.
Pin 14 na rj je od snimace teploty motoru.
Vstrik je pripojen na 13 nepleteli mne pamet.
Rozebehne se ti cerpadlo po otoceni klice?
Jinak ano jsou zamenne rj pri stejnem oznaceni motoru.Ten lanciacky motor znaceny 835 ma jinou jednotku.

p.s. Jen prosba .Zkus priste tak nejak ucesat dotaz at to pochopime i my z nizsim IQ.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #5 od Michael!!!
tak že čerpadlo se rozeběhne!!!René spíná!!!nemůžu to proměřit jelikož tam nejde žádný proud!!!sry že to píšu tak lajdácky ale prostě líp neumím:D

Více
15 roků 8 měsíců zpět #6 od rs
Tak ja to zkusim jeste jednou.
Jednotka nic neposila pouze prizemnuje.Na vstrikovacim ventilu musi byt pritomno 12V.Pokud neni tak bez po kabelu jestli nekde neupad.Mel by koncit na tom stejnem rele jak je pripojene cerpadlo a napajeni vyhrivani lamdby tedy na hlevnim rele.Miva vyhrate kontakty.

Persona non grata.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #7 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: stříkačka
měl sem stejný problém,jiskru to dává,ale vstřik nepustí benzín,pokud ho nenapojíš na tvrdo.

Pokud máš vše v pořádku to co psal RS a máš dobré čerpadlo v nádrži a stále nejde,tak je to špatně nastavenej regulátor tlaku paliva.Normálně se jeho hodnoty nedají rozhodit,teda pokud si neudělal rozborku stříkačky,nebo se v ní nevrtal.

Ps: nastavje se podle hodinek,tak že v domácích podmínkách nemáš šanci= autoservis.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #8 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: stříkačka
a co takhle palivo, jde ti tam vůbec? Zkusil si oddělat hadici paliva jestli to čerpadlo tlačí palivo, může být třeba ucpaný palivový filtr... :wink:

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9 od Michael!!!
ano palivo tam jde vindal jsem hadici a stříkáto normálně!!!já už tedy nevím!!! :cry: :cry: :cry:

Více
15 roků 8 měsíců zpět #10 od Michael!!!
měl sem stejný problém,jiskru to dává,ale vstřik nepustí benzín,pokud ho nenapojíš na tvrdo.

Pokud máš vše v pořádku to co psal RS a máš dobré čerpadlo v nádrži a stále nejde,tak je to špatně nastavenej regulátor tlaku paliva.Normálně se jeho hodnoty nedají rozhodit,teda pokud si neudělal rozborku stříkačky,nebo se v ní nevrtal.

Ps: nastavje se podle hodinek,tak že v domácích podmínkách nemáš šanci= autoservis

nu jasný když to dám na tvrdku tak to jde!!!

Více
15 roků 8 měsíců zpět #11 od Michael!!!
Tak ja to zkusim jeste jednou.
Jednotka nic neposila pouze prizemnuje.Na vstrikovacim ventilu musi byt pritomno 12V.Pokud neni tak bez po kabelu jestli nekde neupad.Mel by koncit na tom stejnem rele jak je pripojene cerpadlo a napajeni vyhrivani lamdby tedy na hlevnim rele.Miva vyhrate kontakty.

Tak jsem to měřil a když otočím klíčkem tak mi tam jde proud něco kolme 10 V + - a pomalinku to klesá na 0 V to jsem měřil ty konatky jak jsou na stříkačce vedou tam 4 dráty 2 černý 2 růžový tak ted mám hledat chybu kde???...Jinak jsi měl pravdu pin 13 na ř.j.vede an ten vsřik!!!

Více
15 roků 8 měsíců zpět #12 od Michael!!!
prosim kde se nachazí snímač otáček???

Více
15 roků 8 měsíců zpět #13 od rs
Muzes pokracovat klidne zde.
Snimac otacek se nachazi na prirube mezi motorem na prevodovkou.Umisten je ze strany otocene k ridici.
Ja jsem predpokladal ze tento snimac mas v poradku.Tusim jsi psal ze ti to jiskru haze.Pokud ti tento snimac nefunguje tak ti samozrejme nejde synchronizace mezi digiplexem a rj vstriku a pak ti nedava benzin.Overit a promerit .Popis jak na to je tady uveden vicekrate.
Pouziji oblibenou frazi moderatoru a napisi ti "Pouzij funkci hledat"

Persona non grata.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #14 od Michael!!!
ano dnes jsem ho nasel a návod na proměření jsem také už našel a týdnu ho promeřím ale jak říkám jiskru to dává

Více
15 roků 8 měsíců zpět #15 od rs
Jeste kdybys to nahodou nemohl najit tak ten dulezity propoj mezi digiplexem a rj vstrikovani je 11 a 1.

Persona non grata.

Vygenerováno za 0.539 sekund