stříkačka

Více
15 roků 8 měsíců zpět #16 od Michael!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: stříkačka
o.k.děkuju mooc a ještě prosím tě dnes sjem to zase proměřoval,konktrétně to jak jsi mi psal že tam to vsřikovacím ventilu musí být 12 a že ten jeden je stálí ten + tak jsem to ještě zkoušel a když otočím klíčkem tak tam je 12 V po dobu asik 3 vteřina pak to klesne an 0 V.Při startování tam taky není!!!..tak já už nevím já sjem z toho v háji nevím co si stím počnu!!! :cry: :cry: :cry:

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #17 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: stříkačka
Ano to je logicke.Ono se to vypne protoze jak uz jsem ti psal vyse to je zapojene na hlavni rele(cerpadlo,topeni lambda) a to je aktivni cca 3s po otoceni klice.Pokud se ti to nerozbehne znova pri startu tak je to divne.
Takze na to bez vylucovaci metodou.Prvne koukni haze-li jiskru.Pokud ne mas problem se snimacem na setrvaku.Pokud ano tak je problem mezi temi dvemi svorkami o kterych jsem ti psal drive.Tam uz fakt nic jineho podstatneho neni.Jeste je do digiplexu priveden blokacni signal od startu ale todle jsem jeste nikdy nebadal co to udela pokud neni pritomen dle meho je tam z duvodu zbytecneho vybijeni baterie ale to se zase obslouzeno digiplexem bez signalu ze snimace.Takze tady bych asi vadu nehledal.
Jako samostatnou moznost bych uvedl vadnou jednotku nebo chybejici napajeni ale todle bych asi vyloucil pokud ti cepradlo na ty 3s najede.A z druhe strany todle se moc casto nekazi.Tedy samo pripady kdy nekdo opacne pripoji baterku se stavaji jak jsem tady zjistil.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #18 od Michael!!!
Jiskru to dává pořád to neustále zkouším a všechny 4 svíčky dávají krásnou velkou jiskru!!!...Dále ano cca na 3 vteřiny pak nic nu a kdy tam tedy má jít ten prosu +12V měl jsem az to že jsi říkal že tam musí jít stále!!!...Jinak ř.jednotku sjem zkoušel jinou z tipa se stejným číslem a děláto úplně to samé!!!

Více
15 roků 8 měsíců zpět #19 od Zuntak
Odpověděl Zuntak pro téma Re: stříkačka
To na ty 3s slouží k tomu aby se benzínem natlakovala komurka před vstřikem potom vypne cepradlo odpadne relé,tím je to připraveno na start pak by mělo auto naskočit a čerpadlo zyse zapnout tohle je hlavní,u toho vstriku jsou 4 kablíky a ja je musel přeizolovat protože byly spuchřelí a probíjelo to na kostru.Koukni na to čerpadlo mě taky šlo a nešlo ale pak se kouslo uplně a bylo to na výměnu,potom to šlapalo jak hodinky

Více
15 roků 8 měsíců zpět #20 od Michael!!!
ty 4 káblíky jsem už dávám jiný furt stejné!!!o.k. na čerpadlo juknu ale jinak čerpadlo jde cáká to palivo jak blázen

Více
15 roků 8 měsíců zpět #21 od Michael!!!
tak klucí,jsem tedy pracně našel ten probém proč to nejde,byl v prčicích ten přídávný rezistor tím pádem tam šlo málo + a tak sjem ho dal pryč a ted už mi tam jde pavilo stýkačká krásně stříká!!!Ale ovšem opět to nejde i když tam jde ten benzín stále nechytá,jisrka je krásná,předstih je dobrej svíčky jsem zkoušel na jiném autě a chytí,palivo tam jde!!!Točím a točím furt slibuje že už to prostě chce chityt ale ne a ne se roheběhnout po chvilce točení už neslibuje a je to ulitý,vyčistím svíčky a znovu slibuje a slibuje a prostě nic!!!...prosím nevítě co by to ještě mohlo být???...poradtě prosím!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Více
15 roků 8 měsíců zpět #22 od rs
No zajimave.Pokud je ten odpor vadny neni napeti na ventilu ale nic no.Jen takovy tip bez toho odporu to zcela urcite neprovozuj neb odpalis tranzistor v jednotce.
No a proc to nejde.Nestrika ti ten ventil nahodou v kuse?

Persona non grata.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #23 od Michael!!!
jej ted jsem to pořádně nepobral bez odporu načem???..bez čeho to nemám provozovat???

Více
15 roků 8 měsíců zpět #24 od Funman
Odpověděl Funman pro téma Re: stříkačka

jej ted jsem to pořádně nepobral bez odporu načem???..bez čeho to nemám provozovat???

odpor = rezistor :wink:

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Více
15 roků 8 měsíců zpět #25 od Michael!!!
odpor = rezistor

aha tak to jo děkuju:)...A mohl by yýt ten probém tím rezistorem???já jsem to totiž dal na tvedku a palivo mi to stříká ale enc a ne chytit jak už jsem to psal před tím!!! :!:

Více
15 roků 8 měsíců zpět #26 od Michael!!!
prosím ještě mám jeden dotaz!!!když otočím klíčkem tak mi to palivo stříkne,to podle mého tak má být ne???...nebo je to špatně???

Více
15 roků 8 měsíců zpět #27 od rs
Jako na klapku?
Cele tri sekundy nez se vypne cerpadlo?
Pokud ano tak to ta byt nema.To by znamenalo ze je trvale sepnut spinaci prvek v jednotce nebo je drat od jednotky nekde zkratnuty proti zemi.Pokud ano tak se ti uchcava auto a proto ti nechytne.

Persona non grata.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #28 od Michael!!!
ja jsem si to tak mysle že to tak nemá být!!!
Ano celé 3 vteřiny mi to stříká na klapku!!!
takže říkáš budu je to nikdy přiuzenmění a nebo to je furt claklý v té řídící jednotce???Když to tedy bude v té řídící jednotce tak jak to odstraním nebo prostě jak by to šlo???

Více
15 roků 8 měsíců zpět #29 od rs
No pokud celou dobu tak jsi tou demontazi toho odporu poslal do kremikoveho nebe ten spinaci prvek.Ten odor je tam totiz jako omezovaci prvek.Takze jednotku opravit nebo vymenit.Pokud teda neprijdes na to ze ti ten drat od rj nekde nespojuje kostru.

Persona non grata.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #30 od Michael!!!
oki tak ještě že tam mám tu náhradní jednotku dobře určitě se na to podívám!!!a jinak ted drát jak to přiuzemnuje je to z 13-pinu na Ř.J. je to tak???

Vygenerováno za 0.500 sekund